Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Burkinafaso Zobacz posta
    Jakoś nie jestem entuzjastą prostowania ścian, no ale cóż - większość ponoć ma rację (z wyjątkiem GPW - sprawdzone i naukowo udowodnione). To się zmobilizowałem i rozepchałem nieco od siebie kopuły. I - o dziwo - chyba troszku lepiej...
    Pozdrawiam,
    [/LEFT]
    [/CENTER]
    Jeszcze mógłbyś wystemplować te chaszcze w górnych rogach...

ale powiedz:

- Kurcze pióro-motyla noga.. nie będziecie mi tu kazań prawić. Sam wiem lepiej

Moze nie jest idealnie wyprostowane ale naprawde dużo lepiej.

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Burkinafaso Zobacz posta
    Jakoś nie jestem entuzjastą prostowania ścian, no ale cóż - większość ponoć ma rację (z wyjątkiem GPW - sprawdzone i naukowo udowodnione). To się zmobilizowałem i rozepchałem nieco od siebie kopuły. I - o dziwo - chyba troszku lepiej...

Z tym, że prostowaniem - to zamiast poprawić, zrobiłeś karykaturę...

Z prostowaniem jest tak: dokąd ktoś nie umie, ale chce robić architekturę, to twierdzi, że wcale nie potrzeba prostować, że skosy są dobre, że dynamiczne, że ładne, że prostowane niech się wypchają... Jak się nauczy prostować, to nagle w magiczny sposób zaczyna twierdzić, że lepiej.

I nie ma to wcale ale to wcale związku z tym, że większość ma rację. Większość twierdziła nie tak dawno że Mandarynka umie śpiewać, i co z tego wyszło?

Z całego zestawu podoba mi się jedynka, bo jest naprawdę niezła, resztą bym się w ogóle nie chwalił.

Domyślnie

Jedynka, jak dla mnie. Pozdrawiam.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Poprawiona trójeczka wpadła mi w oko - jest lepiej - obiekt bardzo fotogeniczny. Jedynka na drugim miejscu.

Pozdrawiam
    Marek
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

wyprostowana cerkiew całkiem dobra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Z tym, że prostowaniem - to zamiast poprawić, zrobiłeś karykaturę...
    Cóż, trafiłem fajny temat i pokazałem go na tyle, na ile byłem w stanie. Nie twierdzę, że jestem alfą i omegą, superPSują, wyrocznią bądź innym Davidem Copperfieldem fotografii architektonicznej. Bombel - jedyną moją intencją jaka mnie tu przywiodła jest chęć nauki jak robić lepsze zdjęcia architektury wszelakiej.

Z prostowaniem jest tak: dokąd ktoś nie umie, ale chce robić architekturę, to twierdzi, że wcale nie potrzeba prostować, że skosy są dobre, że dynamiczne, że ładne, że prostowane niech się wypchają... Jak się nauczy prostować, to nagle w magiczny sposób zaczyna twierdzić, że lepiej.
    Ble, ble, ble - "troszku lepiej" z winkiem na końcu znaczy, że jest g. lepiej.

Większość twierdziła nie tak dawno że Mandarynka umie śpiewać, i co z tego wyszło?
    Bez jaj!!! Jeszcze masz Samantę Fox i Sabrinę w razie czego.

A tak w ogóle, to z namaszczeniem oglądam Twoje foty, które tu publikujesz.

Wszystkim innym dziękuję za konstruktywną krytykę.
    Pozdrawiam,
    (...\/...)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów