Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Panasonic G1

Domyślnie

To jest to cudo zaprezentowane na Fotokinie? Czytałem o tym na FotoVideo, matryca 4:3 i całkiem niezle osiągi, bardzo go chwalili. To ten?
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    To jest to cudo zaprezentowane na Fotokinie? Czytałem o tym na FotoVideo, matryca 4:3 i całkiem niezle osiągi, bardzo go chwalili. To ten?
    Tak, to hybryda z wymienną optyką.

Domyślnie

Mam w domu na polce W weekend cos popstrykam. Generalnie jak na razie wrazenia kiepskie. Mozliwosci ma duze, ale za 2000 zlotych da sie kupic lustrzanke z podwojnym kitem.
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emgieb Zobacz posta
    Mam w domu na polce W weekend cos popstrykam. Generalnie jak na razie wrazenia kiepskie. Mozliwosci ma duze, ale za 2000 zlotych da sie kupic lustrzanke z podwojnym kitem.
    Nie wkręcaj ludzi. G1 kosztuje w podwójnym kicie około 3200zł.
    ...dwie stopki rozmiar 43...

Domyślnie

moze nawet w ogóle nie szumiec... optyki mało i tyle
    podpis niezgodny z regulaminem

Domyślnie

No i Panisonia wypuściła pierwszy gwóźdź do trumny lustrzanek. Wystarczy zaczekać.
    Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
    Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Gwozdz? No nie wiem... predzej Olek z tym swoim plaskim malenstwem z wymienna optyka [tez M4/3] bedzie gwozdziem [albo co najwyzej pinezka bo do gwodzi daleko ], a nie to - niedosc ze brzydkie to wielkie
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 09-11-2008 o 10:58

Domyślnie

Nic z takich rzeczy bez sprawnego wizjera optycznego, solidnej budowy i porządnej matrycy FF (nie mówiąc o całej, kompletniej linii obiektywów, wraz ze specjalistycznymi szkłami, systemem lamp błyskowych i oczywiście odpowiednimi akcesoriami do innych spraw) nawet nie zbliży się do 'gwoździa'. Pozostanę sceptykiem. Z resztą przed wypuszczeniem tego aparaciku podniecano się, że zarżnie lustrzanki, potem skasuje dalmierze cyfrowe (całe dwie sztuki) - nie widzę tego póki co.
    Na koniec apel: niechże ktoś wypuści dobrą konkurencję dla M8, a nie takie wynalazki!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez whatsilenceknows Zobacz posta
    Nic z takich rzeczy bez sprawnego wizjera optycznego, solidnej budowy i porządnej matrycy FF (nie mówiąc o całej, kompletniej linii obiektywów, wraz ze specjalistycznymi szkłami, systemem lamp błyskowych i oczywiście odpowiednimi akcesoriami do innych spraw) nawet nie zbliży się do 'gwoździa'. Pozostanę sceptykiem. Z resztą przed wypuszczeniem tego aparaciku podniecano się, że zarżnie lustrzanki, potem skasuje dalmierze cyfrowe (całe dwie sztuki) - nie widzę tego póki co.
    Na koniec apel: niechże ktoś wypuści dobrą konkurencję dla M8, a nie takie wynalazki!
    W pełni podzielam twoje zdanie.

Cytat Zamieszczone przez Przyjazny.Eu Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez leonID Zobacz posta
    No i Panisonia wypuściła pierwszy gwóźdź do trumny lustrzanek. Wystarczy zaczekać.
    Nie wiem czy ty sobie jaja robisz czy po prostu nie masz pojecia o czym piszesz
    Myśle że on w to wierzy
    Spece od marketingu wiedzą jak zrobić łatwowiernym siano z mózgu.
    Ostatnio edytowane przez jarek76 ; 13-11-2008 o 11:33
    D200 | FM3a | C645

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów