Szukaj
sam HDR ladnie wyszedl x)
na 1 ladne niebo
ale brzeg na wszystkich sreedni :P
chyba sie zainteresuje tym HDRem
AL w jakim programie robiłeś HDR ?
SB800 + ciężka torba ( oprócz talentu )
"lepiej milczeć, wtedy nawet głupca moga wziąć za mędrca"
pojechales na maxa.
zapisuje sie na szkolenie.
jako pierwszy uczen oczywiscie za darmoche![]()
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
z ilu sklejales HDRa i z jakich rozpietosci EV???
No to wylamie sie opinii, bo dla mnie wszystkie trzy sa niestety kiepskie. Nieciekawe motywy i ten HDRowy postprocessing widac na kilometr.
Dcośtam + Fcośtam + NIKKORcośtam
kamil, popieram Twoje słowa... Zawsze mi się wydawało, że HDR ma być techniką, która umożliwia dość kontrastową scenę przedstawić na zdjęciu tak naturalnie, jak tylko się da... Moim zdaniem po zdjęciu nie powinno być widać, że to HDR. Powyżej nie dość, że widać, to jeszcze mam wrażenie, że te zdjęcia są w stylu "hiper super HDR duper" -wybaczcie dosadność, ale...
-no właśnie...ten HDRowy postprocessing widac na kilometr...Chyba, że uznamy, że to taki trend w fotografii...
Zdjecia fajne, jako HDR tak sobie. Czy ktos mogly napisac jak je robic, zeby nei bylo takich przebarwien jak u Al Bundy? Ja probowalem robic HDR ze zdjecia w pokoju, wyszlo fajnie, ale z tecza na szafie, ktorej to teczy nie bylo na prawde.![]()
o fajowo wyszły te fotki, sigma jak widac daje rade, chyba udany zakup nie?![]()
D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|
Skontaktuj się z nami