Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 48

Domyślnie

Pershing - na tym forum pojawia sie taka ilość świetnych zdjęć że sam się czasem waham czy złapać jeszcze za aparat, ale widać uparty jestem
    W uzupełnieniu tematu - ten sam widok odarty z tajemnicy nocy, skąpany w złotym świetle nowego dnia - już bardziej dokumentalnie, poza ocenami oczywiście.

A tutaj link do pełnoekranowej wersji (tym razem dla "hardcorowców" - 3115 pix na szerokości, u mnie na 2 ekranach jeszcze się z zapasem łapie w całości ... jak ja to wydrukuje??
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

camrak - niestey drugie zdjecie jest TYLKO Bardzo Dobre... w porownaniu do pierwszego - słabe
    P.S. Pozwolisz, ze City Lights przez pewien czas zagosci na moim pulpicie??

Domyślnie

deoc - pozwól że zacytuję co napisałem powyżej ".... już bardziej dokumentalnie, poza ocenami oczywiście" chciałem pokazać jak wiele zależy od właściwego czasu kiedy robi się zdjęcie Niby to samo miejsce a jak odmienne. Oczywiście możesz zapodac sobie na pulpit

Talking Gwiezdne Wrota ..

anchel,chciałem tylko wyjaśnić skąd w poprzednim poscie moje nawiązanie do star gate
    Fotka poza ocenami bo nie wnosi nic z artyzmu ot po prostu subiektywnie mi sie podoba howgh.

Proszę wprowadzić sekwencję i wybrać miejsce docelowe ...

Domyślnie

to nocne - powala... auta się czepiają idealiści...
    szacun

Domyślnie

Miło że się podoba. To dowodzi że wysłużony D200 pomimo pojawienia się d3 i D700 nie przestał zdjęć w nocy robić!
    Totalnie od czapy (i od tego wątku) ale nawet przedwczoraj udało mi sie takie kiepsko oświetlone wydarzenie zmajstrowac fotograficznie Post Koncertowy

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

lubię nocne zdjęcia...lubię, a zwłaszcza jak sa takie dobre pierwszy raz fiolet mi nie przeszkadza
    a co do dziennego...gdyby trochę więcej wyciągnąć z cieni i dać w większym formacie efekt byłby sporo lepszy
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

ALF - troche mnie zakręciłeś z tym "i dać w większym formacie " hmmm tam pod zdjęciem jest link do fullscreena ... a z tego co wiem jeszcze mało jest monitorów z przekątną powyżej 30' (nie chodzi TV ) hmmm ....

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

nigdy...pisząc w "większym formacie", nie mam na myśli jakiegokolwiek monitora, ale papier minimum 45

...i tak jak mówiłem...wyciągnij cienie...podkręć ciut kolorki...zrób ciekawsze niebo...eeeeeeee...zrób nowe przy innej pogodzie
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Rozowy budynek wyglada jak tort Pozdrawiam

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów