Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Pokolenia

Domyślnie

nord, to miało być śmieszne, czy co chciałeś tym przekazać?
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

to gwoli refleksji.. zdałem się na inteligencje odbiorców
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    a tu kolejne zdjęcie z tego cmentarza.. wymyśliłem tytuł "Ona i On" czy slusznie ..oceńcie sami
    Średnio trafiłeś, bo w Polsce było przyjęte, że kobiety i mężczyzn chowano osobno.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

radziłbym ostrożnie z takimi podziałami... bo wnet zejdziemy na kolor włosów.. a z tego co wiem tu się o fotografii rozmawia prawda pani moderator??
    ogólnie analogowo..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    Można wejść za 4zł. Jako mężczyzna musisz mieć nakrycie głowy. I w sobotę to raczej nie idź, to cmentarz ŻYDOWSKI A klimat jest tam niesamowity, uwielbiam to miejsce.
    Szabat - no tak...
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    dziwne.. opłata za wejście na cmentarz.. choćby żydowski.. i tu mała złośliwa dygresja... kirkutem w Tarnowie opiekuje się gmina z Krakowa... niby centusie co? :P:P
    ..jak w przypadku cmentarza żydowskiego we Wrocławiu przy ulicy Ślężnej gdzie przy wejściu pobierana jest opłata -nie widzę w tym nic.. złego(?). Niejako usprawiedliwiając, ktoś musi utrzymywać w tzw porządku to miejsce, a dodatkowo, o czym przekonali się forumowicze z GKJ, nadzór historyczny nad miejscem sprawuje pan Władysław
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=74686&page=2 gotów zawsze podzielić się swą wiedzą
    Jest to formalnie muzeum.Można fotografować, nie ma nakazu noszenia nakrycia głowy.

Więcej mozna się dowiedzieć na http://www.kirkuty.xip.pl/wroclawslezna.htm

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

kulten
    Gość

Domyślnie

Na 1 ta winieta musi być . Na 2 świetny motyw. Mimo, że nie lubię zdjęć cmentarzy to na 1 świetnie nastrój Ci wyszedł, cosik więcej niźli tylko cmentarny .

Domyślnie

tak się składa że gdziekolwiek bywam, staram się odwiedzić miejscowy cmentarz.. o ile jest "starszy" od PRL..u nigdzie jeszcze nie spotkałem się z pobieraniem opłat za wejście!! ani tego nie neguję ani nie popieram.. po prostu mnie to dziwi..
    ogólnie analogowo..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów