Szukaj
Podoba mi się środek/tył zdjęcia - natomiast te ciemniejsze miejsca , które prawdopodobnie załapały się na winietę mniej... nie widzę szczegółów ale to może wina mojego monitora.. ciekawe jak na papierze to wyszło, jesli wyszło
edithCzepiam się... fajne zdjęcie
\
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
No mi pasuje w całoście, ale to kwestia gustu.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Dobry kadr i fajna konwersja. Też planuje się tam wybrać![]()
W Warszawie też jest cmentarz żydowski i chyba się tam jutro wybiorę - pytanie, czy można tam tak z marszu wejść czy jest jaikiś specyficzny reulamin?
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Fajny klimat, jak jestes z Tarnowa, lub okolic, polecam synagoge w Dabrowie Tarnowskiej -> KLIK
niestety nie jestem z Tarnowa, jednak nie mam specjalnie daleko.. Witusch dzięki za podpowiedź z chęcią się tam wybiorę ..przy okazji.. jeśli idzie o kirkut w Tarnowie .. i wejście na jego teren. byłem tam dwukrotnie i za każdym razem za zgodą kustosza. niech każdy z Was sam zdecyduje czy warto miec taką zgodę.. My ( byliśmy tam kilkuosobowa grupą) uznaliśmy że należy taką zgodę mieć.. z dwóch elementarnych powodów. 1. z szacunku dla zmarłych 2. dla własnego komfortu.
pięknie dziękuje za poświęcony czas i Wasze opinie ... pozdrawiam
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
ogólnie analogowo..
ogólnie analogowo..
Skontaktuj się z nami