fotki świetne, ale ze względu na 3 zdjęcia przeniosłem do aktu.
na przyszłość - zrób 2 wątki i dawaj dobry rozmiar bo ci dam bana![]()
Szukaj
fotki świetne, ale ze względu na 3 zdjęcia przeniosłem do aktu.
na przyszłość - zrób 2 wątki i dawaj dobry rozmiar bo ci dam bana![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Luźno parafrazując zespół Wilki Natalia jest OK, a ty umiesz umiejętnie to nam pokazać. Brawo!!!![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
No ................zwyczajnie mnie zatkało. Zdjęcia świetne. Ale ta modelka ...................Ja chcę jeszcze zdjęć Natalii!!!!!!![]()
Ładnie uchwycone piękno.Dziewczyna wprost stworzona by ja fotografować.Tak jak powiedziałem wszystkie zdjęcia wspaniałe ,a najbardziej podoba mi się portret nr.1 - uroczy.Pozdrawiam
Wszystkie świetne, modelka boska ale jest coś, co łączy te foty i mnie zauroczyło, to oczy. Piękne, zmysłowe i tajemnicze i chciałoby się w nie patrzeć po wsze czasy.
Moje gratulacje.
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
fotki bd gratuluję
jedno pytanie, dlaczego w 1 jest dziwny nos (niekształtny) inny niż w kolejnych zdjęciach?
100 % ponadwysztkie to nr.4 To co moge powedzieć to zdjęcie które odkrywa , zakrywa .pokazuje pozatym jest godne tego aby pokazywać
pozdr.R
Piękną modelke przyszło i ci fotografować i jak widać świetnie sobie poradziłeś.Super zdjęcia,świetny warsztat.Pozdrawiam...
Niesamowite oczy - piękne, super fotki
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
Skontaktuj się z nami