Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 62

Wątek: Natalii

Domyślnie

fotki świetne, ale ze względu na 3 zdjęcia przeniosłem do aktu.
    na przyszłość - zrób 2 wątki i dawaj dobry rozmiar bo ci dam bana
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Luźno parafrazując zespół Wilki Natalia jest OK, a ty umiesz umiejętnie to nam pokazać. Brawo!!!
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

No ................zwyczajnie mnie zatkało. Zdjęcia świetne. Ale ta modelka ...................Ja chcę jeszcze zdjęć Natalii!!!!!!

Domyślnie

Ładnie uchwycone piękno.Dziewczyna wprost stworzona by ja fotografować.Tak jak powiedziałem wszystkie zdjęcia wspaniałe ,a najbardziej podoba mi się portret nr.1 - uroczy.Pozdrawiam

Domyślnie

Wszystkie świetne, modelka boska ale jest coś, co łączy te foty i mnie zauroczyło, to oczy. Piękne, zmysłowe i tajemnicze i chciałoby się w nie patrzeć po wsze czasy .
    Moje gratulacje.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

andro2141
    Gość

Domyślnie

fotki bd gratuluję
    jedno pytanie, dlaczego w 1 jest dziwny nos (niekształtny) inny niż w kolejnych zdjęciach?

Domyślnie

100 % ponadwysztkie to nr.4 To co moge powedzieć to zdjęcie które odkrywa , zakrywa . pokazuje pozatym jest godne tego aby pokazywać pozdr.R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rav! Zobacz posta
    Tyle, że i tam to doceniono i od góry podpisano:
    Черно - белые дамы (22 фотографии)

На женщин можно вечно любоваться!

© Phoenix

A to już międzynarodowa sława
    Samsung GX-1S|D300|SB-800|YH-324 + 327RC2|MeiKe MK-D300|Kata 3N1-30

Domyślnie

Piękną modelke przyszło i ci fotografować i jak widać świetnie sobie poradziłeś.Super zdjęcia,świetny warsztat.Pozdrawiam...

Domyślnie

Niesamowite oczy - piękne, super fotki
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów