Close

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 62

Wątek: Natalii

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fr@ntz Zobacz posta
    co z tego, że za duże (i to sporo), jeśli po prostu są obłędne a na 3,4 i 6 (po wielokroć) napatrzeć się nie mogę
    Przepraszam bardzo, ale jakiej masz rozdzielczości monitor, że na 6 (1330x2000px) napatrzyć się nie możesz?

Domyślnie

3, 4, 7 - wow, naprawde pieknie
    no i te kosci policzkowe...miod
    bardzo ladne prace
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

wszystkie bardzo ladne,ale najbardziej odpowiada mi kolorystyka i obrobka 7.

Domyślnie

Extra!

Domyślnie

Phoenix - jestem pod wielkim wrażeniem Twoim zdjęć.
    Nierzadko staram się wzorować na Twoich pracach, uważam je za wyznacznik dobrej fotografii mojego ulubionego typu.

Aby nie uogólniać i przedstawić dokładnie co wg mnie można by zmienić, aby zdjęcia były IDEALNE – wypiszę to przy numerkach. Więc :

1 – Zdjęcie ekstra, nawet ostre światło nie przeszkadza – cienie fajnie zagrały. Można by minimalnie przyciąć zdjęcie z prawej strony, aby uniknąć pokazania tego jasnego paska ( założę się ze ciąłeś i obrabiałeś na białym lub jasnym tle – takie detale wychodzą dopiero po umieszczeniu zdjęcia na ciemnym/czarnym tle ).
    Kolejną rzeczą która można było zrobić to delikatne stempelek w okolicy Jej lewej skroni ( widac trochę za dużo „wulkaników”.
    Makijaż świetny, dziewczyna przepiękna. - Zdjęcie na 4 forumowe gwiazdki.

2 – Wszystko poza „bokehem” w kształcie oka (odwraca moją uwagę) wypasione. 5 gwiazdek.

3 – Kosmiczne spojrzenie, doskonale podkreślone kości policzkowe – niewielu potrafi tak pięknie złapać światło. Jedynym mankamentem na tym zdjęciu jest pierś – wyrasta na środku klatki piersiowej, tworząc jakby „cyklopa wśród piersi”. Bardzo mi to przeszkadza (to tylko kwestia ułożenia włosów i perspektywy ). Gdyby przyciąć fotkę od dołu dałbym 5 gwiazdek i nie widział detali do poprawienia, lecz z piersią w tym „ustawieniu” 4 gwiazdki.

4- Przepiękne – bardzo chciałbym zobaczyć drugą dłoń, nawet kosztem gorszego kadru. 5 gwiazdek.

5 – Fajne spojrzenie, fajna obróbka, fajne zdjęcie – 3 gwiazdki ( oczywiście na tle pozostałych ).

6 – Bezsprzecznie 5 gwiazdek – zdjęcie jest IDEALNE. Nic dodać, nic ująć.

7 – Znów rozprasza mnie bokeh, gdyby nie superjasny sprzęt z mikroskopijną głębia ostrości – musiałbyś walczyć w Psie, lub przynajmniej nieco się przemieścić.
    Poziomy pas bardzo przeszkadza w dążeniu fotki do doskonałości. ( jakieś dziwne zdanie)
    Pomijając „poziomy pas” zdjęcie rewelacyjne. 5 gwiazdek.

We wszystkich zdjęciach widać przemyślaną i absolutnie zaj... obróbkę.
    BRAWO !!!

Pozdrawiam - Andrzej

sailor
    Gość

Domyślnie

tradycyjnie kawal dobrej roboty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Przepraszam bardzo, ale jakiej masz rozdzielczości monitor, że na 6 (1330x2000px) napatrzyć się nie możesz?
    full HD z funkcją pivot i prawie się mieści

Domyślnie

6 to totalny opad szczęki
    Jedyne co mi się nie podoba to ta otoczka na 2. A tak to miut malina
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów