mistrz! naprawdę świetne zdjęcia aż zatrzymałem sie oglądając je na dłuższa chwile... piękna modelka i piękne kadry, super światło i kolory..
Szukaj
mistrz! naprawdę świetne zdjęcia aż zatrzymałem sie oglądając je na dłuższa chwile... piękna modelka i piękne kadry, super światło i kolory..
Piękne wszystkie!
dziekuję Wszystkim, cieszę się - że sie tak podoba, nie było to takie trudne zadanie sfocić Natalkę, gdyż jest to modelka wyjątkowo fotogeniczna, do tego niezwykle wytrzymała (plenerek a było około 7st.)...co do wielkości podlinkowałem juz gotowce i wiem, że za chwilkę znajdzie sie pewnie (niestety) jakaś dobra dusza i zmniejszy mi tę większą ;(
Pozdrówka Jacek ....
Zdjęcia nr.6 i 7 to dla mnie poziom mistrzowski . Widziałem je u ciebie na PLFoto ale 6 w tej wielkości to się dopiero prezentuje. Stanowczo moderatorzy powinni zostawić podlinkowane w tej wielkości . Bardzo podoba mi się twoja obróbka, te specyficzne ziarno i kolorystyka - moim zdaniem dodaje twoim fotografią prawdziwego stylu .
3 ( bez tej piersi ) i 7 najladniejsze
Po pierwszych dwóch zdjęciach stwierdziłem że ot typowe dobre glamurowe zdjęcia - idziemy do następnego tematuNa szczęście obejrzałem kolejne i 6 rzuciła mnie na kolana - strasznie mi się podoba taka obróbka ( kolor ziarno).
rewelacja..
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Szczęka mi opadła... Przepiękne!! 5 gwiazdek to zdecydowanie za mało. Zdecydowanie.
D7200
kurcze! zakochać się można!
Portfolio - http://www.czijzes.com / Nikon D90+MB-D80 / Nikkor 50 1.4 / Tokina 28-80 2.8 / SB-800
co tu dużo pisać - rewelacja, *****
Skontaktuj się z nami