Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Wątek: Natalii

Domyślnie

mistrz! naprawdę świetne zdjęcia aż zatrzymałem sie oglądając je na dłuższa chwile... piękna modelka i piękne kadry, super światło i kolory..

Domyślnie

Piękne wszystkie!

Domyślnie

dziekuję Wszystkim, cieszę się - że sie tak podoba, nie było to takie trudne zadanie sfocić Natalkę, gdyż jest to modelka wyjątkowo fotogeniczna, do tego niezwykle wytrzymała (plenerek a było około 7st.)...co do wielkości podlinkowałem juz gotowce i wiem, że za chwilkę znajdzie sie pewnie (niestety) jakaś dobra dusza i zmniejszy mi tę większą ;(
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Zdjęcia nr.6 i 7 to dla mnie poziom mistrzowski . Widziałem je u ciebie na PLFoto ale 6 w tej wielkości to się dopiero prezentuje. Stanowczo moderatorzy powinni zostawić podlinkowane w tej wielkości . Bardzo podoba mi się twoja obróbka, te specyficzne ziarno i kolorystyka - moim zdaniem dodaje twoim fotografią prawdziwego stylu .

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

3 ( bez tej piersi ) i 7 najladniejsze

Domyślnie

Po pierwszych dwóch zdjęciach stwierdziłem że ot typowe dobre glamurowe zdjęcia - idziemy do następnego tematu Na szczęście obejrzałem kolejne i 6 rzuciła mnie na kolana - strasznie mi się podoba taka obróbka ( kolor ziarno).
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

rewelacja..
    "I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
    H.C-B.

Domyślnie

Szczęka mi opadła... Przepiękne!! 5 gwiazdek to zdecydowanie za mało. Zdecydowanie.
    D7200

Domyślnie

kurcze! zakochać się można!
    Portfolio - http://www.czijzes.com / Nikon D90+MB-D80 / Nikkor 50 1.4 / Tokina 28-80 2.8 / SB-800

Domyślnie

co tu dużo pisać - rewelacja, *****

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów