Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: ...

Domyślnie ...

Zapraszam do komentowania...
    Fotka z serii - gdzies w Irlandii zachodniej..

D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Ciekawy kadr przede wszystkim, konwersja mi sie bardzo podoba. Calosc sklada sie na bardzo interesujace zdjecie. Nie dziwie sie, ze z tytulem byl problem
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Ciekawy kadr przede wszystkim, konwersja mi sie bardzo podoba. Calosc sklada sie na bardzo interesujace zdjecie. Nie dziwie sie, ze z tytulem byl problem
    Ciesze ze sie podoba

Odkad notorycznie zwraca mi sie uwage odnosnie WB postanowilam popracowac nad fotkami w B&W
    I blagam nie proscie mnie o kolor, bo naprawde jest fatalny!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaśka M. Zobacz posta
    I blagam nie proscie mnie o kolor, bo naprawde jest fatalny!
    Wiesz, madrzy ludzie powiadaja, ze punktem wyjscia do dobrego B/W jest dobry, nasycony i zrownowazony kolor. Pewnie maja racje Mam tylko nadzieje, ze B/W nie bylo tylko ucieczka od kiepskiego zdjecia w kolorze
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Wiesz, madrzy ludzie powiadaja, ze punktem wyjscia do dobrego B/W jest dobry, nasycony i zrownowazony kolor. Pewnie maja racje Mam tylko nadzieje, ze B/W nie bylo tylko ucieczka od kiepskiego zdjecia w kolorze
    Skoro madrzy ludzie tak powiadaja, to pewnie prawda, choc i tak liczy sie efekt koncowy
    Kolory natomiast tej fotki zupelnie nieciekawe - dach z brzydkiej szarej blachy, trawa gdzieniegdzie wyplowiala, plachta po lewej stronie (chy jak to tam nazwac) na wozie koloru zielonego ktory totalnie nie pasuje do kolorystyki calego zdjecia.. Brzmi zachecajaco?..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaśka M. Zobacz posta
    Skoro madrzy ludzie tak powiadaja, to pewnie prawda, choc i tak liczy sie efekt koncowy
    Kolory natomiast tej fotki zupelnie nieciekawe - dach z brzydkiej szarej blachy, trawa gdzieniegdzie wyplowiala, plachta po lewej stronie (chy jak to tam nazwac) na wozie koloru zielonego ktory totalnie nie pasuje do kolorystyki calego zdjecia.. Brzmi zachecajaco?..
    Ok, to znaczy, ze zastana scena byla kolorystycznie nieciekawa. W takim przypadku b/w ma uzasadnienie. Mi bardziej chodzilo o hipotetyczna sytuacje, gdy przez b/w maskuje sie niedociagniecia techniczne.

Domyślnie

ciekawy kadr i BW takie jak lubie
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

A moze jeszcze ktos?..
    Mozecie zjechac fotke do woli jesli sie nie podoba, tylko chcialabym uslyszec jeszcze jakies opinie...

Domyślnie

Moim zdaniem świetne zdjęcie! Osobiście przepadam i za takimi kadrami, za powrotem do B&W - generalnie super. Gratuluję.
    Przy okazji zastanawiam się czy powinnaś się smucić przy okazji utraty swojego poprzedniego sprzętu - widać, że nowy dla Ciebie wyśmienicie pracuje.

pozdrawiam
    Remek

Domyślnie

Mysle, ze do takiego ujecia BW dobrze pasuje.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów