Dobra jedynka, chociaż dałbym ciut więcej dołu. Ta ławka za bardzo mnie "ucieka" z kadru.
Szukaj
Dobra jedynka, chociaż dałbym ciut więcej dołu. Ta ławka za bardzo mnie "ucieka" z kadru.
Śliczne ławeczki.
P.S> Oczywiście drugie zdjęcie traktuję tylko jako dowód rzeczowy dla niedowiarków, że ławeczek było kilka i nie będę się rozpisywał, że zdjęcie kosza do kosza![]()
EDIT: P.S.2> Patrząc na pierwszą fotkę tylko jedna rzecz mnie zaniepokoiła. Przy dalszych ławkach są kosze, a przy ławce na pierwszym planie nie ma. Mam nadzieję, że to nie Twoja sprawka na potrzeby zdjęcia.![]()
![]()
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
Dziekuje.
W dwójce te kosze rzeczywiscie psują - jedna z postaci wygląda jakby niosła kosz na plecach
Niestety.. nie mam mocy wywalenia zdjęcia, bo ostatnio wprowadzone reguły nie pozwalają ( do 15min. możliwość ingerencji ), równiez z poziomu imageshacka.
pinio, gdybym wiedział co terez wiem wystemplowałbym te kosz![]()
Książkę Twoją mam i ostrzegam, że w kazdej chwili moge oddać
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało
nie napisze nic nowego 2 dla mnie odpada, 1 świetna, światło dopisało![]()
Jedynka ma swój klimat
Pozdrawiam
Nikon D40
Jedynka bardzo dobra. Ładnie złapałeś światło. ławce troszkę brakuje powietrza od dołu i z prawej, ale i tak jest bardzo dobrze.
Dwójka .... no cóż, nawet admin się w tym temacie wypowiedział![]()
Jedynka mi odpowiada,poza kolorystyką...Widzę ją w deko odcieniach innych i świetle,ale ja zwykle marudzę...
Na dwójce jeszcze cięższy kolor i ostrość "inaczej" rozłożona niż na jedynce,stąd gorszy odbiór..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Nikuś,nie napisałem że jest gorsza....Jestem jakis dziwny, bo 2ka, mimo wszystko, bardziej mi się podoba![]()
![]()
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami