Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie problem z podlaczeniem do kompa

witam zakupiłem D40stke jestem z niej bardzo zadowolony mam tylko jeden problem gdy podlaczam aparat do komputera gdzie jest XP automatycznie włacza sie karta pamieci
    ale gdy podlacza do laptopa gdzie jest vista wyskakuje informacja ze musze zainstalowac jakies sterowniki zainstalowałem wszysko z plytyi dalej nic;/
    szukalem na stronie nikona ale nie ma nic na viste;/
    z gory dzieki za pomoc

Domyślnie

Zobacz z "Mój komputer" czy nie ma tam czegoś odpowiadającego aparatowi lub karcie pamięci.

Domyślnie

nio własnie nie ma na xp nie ma problemow a na viscie mowi ze chce jakis sterownik potem udaje ze łaczy sie i szuka on-line a i tak nie znajduje;/

Domyślnie

Bo z Vistą właśnie tak bywa. Pod tym wzgledem szmelc jakich mało.
    D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TristisAnima Zobacz posta
    Bo z Vistą właśnie tak bywa. Pod tym wzgledem szmelc jakich mało.
    To prawda Ale na mojego nikona d40 reaguje prawidłowo Nie miałam żadnych problemów, ale czy coś ściągała czy nie, niestety nie pamiętam.

Domyślnie

nio wlasnie wiem na poczatku zaistalowałem xp ale nie moglem znalesc sterownikow;/
    nio i dlatego teraz sie mecze;/ chyba zostanie mi kopiowanie zdjec na ten stary szmelc;/

autograf
    Gość

Domyślnie

W laptopie nie masz wbudowanego czytnika SD?

Domyślnie

szczerze mowiac mam ale mam tez chce odemnie jakies sterowniki nie wiem czemu wszystko instalowałem;/
    a nie bardzo chce sie laczyc z siecia bo taki troche z netu jest ta vista:P

Domyślnie

juz znalazlem wielkie dzieki:]

Uprawnienia umieszczania postów