Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Monika? Karolina? Ja?

W czasie miedzywykladowej majowki Niestety wczesniej robilem zdjecia w szkole i zapomnialem zmienic ISO, ale chyba nie przeszkadza az tak bardzo...

forum.niekojarze.pl

Domyślnie

techniczna tragednia.

ps. tez mam taki kolczyk ;]
    Czy fotografia jest sztuką? Nie, jest czymś więcej...

Domyślnie

Technicznie moze nie bardzo... ,ale ma swój klimat, buzia za bardzo przepalona, ale ogólnie ma coś w sobie.

Domyślnie

zamiescilem to zdjecie ze wzgledu na kadr, ale zobaczylem je na innym monitorze, i zobaczylem, jak bardzo polozylem obrobke :/ Chyba musze w koncu skalibrowac monitor
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

skalibrowac monitor
    o to porzadnie

kadr ciekawy ze wzgledu na odbicia w szkłach, niestety za duża ilość światła kładzie efekt końcowy....
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

przepalone :/ i za wyrazne odblaski w okularach :/ zupelnie rozpraszaja i nie skupiaja uwagi na buzi
    Pozdrawiam,
    Irek Makowski

Domyślnie

imakowski, wiem, ze to zdjecie to nic specjalnego, ale pozwole sobie zauwazyc, ze to wlasnie odblaski sa ostre, a twarz jest drugim planem, wiec jest tak, jak mialo byc.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Jakubas, oki, moze nie zauwazylem "zamyslu" autora
    Pozdrawiam,
    Irek Makowski

Domyślnie

Naprawde trudno nie zauwazyc tego zamyslu
    D50 kit

Domyślnie

Pozwoliłem sobie na malutka obróbke, wiem ze teraz sporo bardziej przepalone, ale mi sie podoba, bardziej skupia uwage na okularach, ale to taka subiektywana sprawa moze i technicznie lezy, ale mi estetycznie sie podoba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów