Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

MATKO SWIETA! CHLOPY CZEMU NIE MOWICIE ZE TOTALNIE COS JEST SKOPANE : )
    Wybaczcie, ale przez moja nieuwage poczestowalem Was ta tragedia processingowa (oprocz tego, ze kadrowa). Proces odlaczenia-podlaczenia monitora do laptopa na ktorym pracuje, spowodowalo absolutnie totalne rozjechanie jasnosciowo/kontrastowe sterownikow nVidii. Nie wiem czemu sie tak robi, ale efekt jest taki, ze po kazdorazowym podlaczeniu monitora, musze zerowac ustawienia karty. Nie zrobilem tego i nieswiadomie obrobilem zdjecia jak ostatnie ciele - teraz dopiero zobaczylem jaka ciezka nedza z tego wyszla :/ Za pomylke jeszcze raz przepraszam, zdjec ponownie wstawial juz nie bede (dla chetnych najwyzej podam pozniej linka).
    pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

z tych czterech kadrów jak bym mial wybierać to wybrał byl 1)... reszta taka normalna?

Domyślnie

No to ja jestem wyjątkowo dziwny bo mnie się te zdjęcia podobają. Kolory mniam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asmo71 Zobacz posta
    widzę tancerkę (podobo) brzucha, nie widzę tytułowego tańca
    bo do pokazania tańca trzeba mieć D90 (movie)
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów