Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Smile Taniec brzucha : )

Witam,
    byly juz oczy to teraz obiecana reszta.
    Jako ze ze studio i tego typu fotografia nie mialem wiele do czynienia (w zasadzie mozna to uznac za debiut), bede wdzieczny za konstruktywna krytyke

1.

2.

3.

Jak sie spodoba, to dorzuce jeszcze kilka.
    pozdr.
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Brakuje trochę shimmy-shimmy.
    1 - klasyczna, bardzo dobra.

Ogólnie dobra seria!

Domyślnie

dzięki Mikkay, dobrze wiedzieć, że choć troche się podoba, bo brak wiekszego odzewu troche trąci pytą i daje do myslenia
    pozdrawiam
    Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

widzę tancerkę (podobo) brzucha, nie widzę tytułowego tańca
    nie oceniam strony technicznej, bo dla mnie większość podnoszonych w tym dziale szczegółów i tak jest bez znaczenia albo ich nie dostrzegam dla mnie jednak za statycznie
    d coś tam plus gadżety
    migavvki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez asmo71 Zobacz posta
    widzę tancerkę (podobo) brzucha, nie widzę tytułowego tańca
    nie oceniam strony technicznej, bo dla mnie większość podnoszonych w tym dziale szczegółów i tak jest bez znaczenia albo ich nie dostrzegam dla mnie jednak za statycznie
    bardzo sluszna uwaga, faktycznie brakuje nieco dynamiki, ale postaram sie to poprawic przy kolejnym podejsciu do tego tematu i tej modelki
    dzieki za zainteresowanie

Domyślnie

a co tam, dorzuce jeszcze jedno, akurat mam pod reka

4.

Art.

Domyślnie

Gdyby stała tam pomalowana Ciocia Zosia, efekt byłby ten sam. W ogóle nie wykorzystałeś potencjału tancerki, a szkoda.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Gdyby stała tam pomalowana Ciocia Zosia, efekt byłby ten sam. W ogóle nie wykorzystałeś potencjału tancerki, a szkoda.
    bo ja leszcz jestem w tejze materii, ale do czasu..
    nie pytam o konkretne rozwiazania, a raczej o jakies wskazowki - ciasniejsze kadry? wiecej detali? wiecej ruchu? moze np. czarne tlo?
    Dzieki za wszelkie porady, bo za drugim razem nie zamierzam juz tak tego skrzanic

Art.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArtX Zobacz posta
    nie pytam o konkretne rozwiazania, a raczej o jakies wskazowki - ciasniejsze kadry? wiecej detali? wiecej ruchu? moze np. czarne tlo? Dzieki za wszelkie porady, bo za drugim razem nie zamierzam juz tak tego skrzanic Art.
    Więcej ruchu... Wprowadzenie jakiegoś klimatu autentyczności, żebym poczuł ten erotyzm, że coś tu się dzieje, że coś się kręci... Usłyszał muzykę, poczuł rytm. Ziewać się chce, a to mi nie kojarzy się z tańcem - żadnym - a już na pewno nie z tańcem brzucha.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

3
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów