Szukaj
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Brakuje trochę shimmy-shimmy.
1 - klasyczna, bardzo dobra.
Ogólnie dobra seria!
dzięki Mikkay, dobrze wiedzieć, że choć troche się podoba, bo brak wiekszego odzewu troche trąci pytą i daje do myslenia
pozdrawiam
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
widzę tancerkę (podobo) brzucha, nie widzę tytułowego tańca
nie oceniam strony technicznej, bo dla mnie większość podnoszonych w tym dziale szczegółów i tak jest bez znaczenia albo ich nie dostrzegamdla mnie jednak za statycznie
d coś tam plus gadżety
migavvki
Gdyby stała tam pomalowana Ciocia Zosia, efekt byłby ten sam. W ogóle nie wykorzystałeś potencjału tancerki, a szkoda.
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
bo ja leszcz jestem w tejze materii, ale do czasu..
nie pytam o konkretne rozwiazania, a raczej o jakies wskazowki - ciasniejsze kadry? wiecej detali? wiecej ruchu? moze np. czarne tlo?
Dzieki za wszelkie porady, bo za drugim razem nie zamierzam juz tak tego skrzanic![]()
Art.
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
3
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Skontaktuj się z nami