Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Domyślnie Przed kościołem

Witam.
    Zdjęcia były robione przed kościołem (Klasztor i Kościół oo. Bernardynów) w Krakowie.
    Na ceremoni ślubnej było dwóch fotografów ( przyzwoicie ubrani), natomiast nie było tam
    kamerzysty (w małych miejscowościach jest raczej odwrotnie).Byłem tam oczywiście przypadkowym turystą, który przyglądał się pracy dwóch profesjonalistów.
    Zdjęcia robiłem kompakcikiem ( niestety słabej jakości), zdjęcia wyszły bardzo nieoświetlone (żeby rozjaśnić zastosowałem mnożenie odwrotności w ps, plus cyfrowe doświetlanie i maskowanie oraz lekkie wyostrzenie) brzegi kadrów są mydlane (slaby obiektyw), w niektórym miejscu są widoczne bliki ( pod slońce ).
    1)2)3)4)5)6)7)9)
    (moja prośba dalej aktualna)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Floyd Rose Zobacz posta
    (moja prośba dalej aktualna)
    1. możesz przybliżyć o co chodzi z tą prośbą?
    2. w jakim celu zamieściłeś te zdjęcia?

Domyślnie

yyyyy... ale co chodzi?
    cos mamy tu oceniac, czy po co te fotki tu sa?
    Jak na slubne to malo slubne, na back stage to tez nijak nie pasuje,
    ani tych dwoch profesjonalnych fotografow nie widac...
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Jeśli zdjęcia mają być pod ocenę to totalna porażka. Małpką nie powinno się robić zdjęć z daleka, bo jak widzisz, potem trzeba szukać lupy, żeby rozpoznać na nich chociażby młodą. Co do kadrów, to są typowo amatorskie. Aż nawet za bardzo. Ogólny burdel w kadrze :/ A kolejny mankament to jest taki, że forum jest Nikona, a małpka to Canon PowerShot A460, więc nie czaję zupełnie tego tematu
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

hehehe pojechałeś moim zdaniem post do kosza... (moim zdaniem kamera na weselu jest zbędna bo kto wie czy za x lat bedzie na czym odtworzyć nośnik i czy wogle bedzie działał)
    D700; N50; N17-55

Domyślnie

Moim zdaniem lepiej nie pokazac nic, niz pokazac to, co ty pokazales... Na dodatek nie rozumiem twojej inwencji w ratowaniu tak marnych fotek... No chyba ze wrzuciles te fotki aby sie ta oto wiedza pochwalic:

Cytat Zamieszczone przez Floyd Rose Zobacz posta
    żeby rozjaśnić zastosowałem mnożenie odwrotności w ps, plus cyfrowe doświetlanie i maskowanie oraz lekkie wyostrzenie

Domyślnie

AlieN_dwa co do Canoniarzy na NKP to bym się nie upierał tak bardzo, bo forum straciłoby kilku znakomitych fotografów, którzy systematycznie publikują tutaj swoje zdjęcia.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Do autora tego wątku: a co co chodzi? Piszesz że twoja prośba aktualna, ale o co prosisz?

Domyślnie

Ale to prowokacja jakaś, prawda?
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    AlieN_dwa co do Canoniarzy na NKP to bym się nie upierał tak bardzo, bo forum straciłoby kilku znakomitych fotografów, którzy systematycznie publikują tutaj swoje zdjęcia.
    Szanuję dobrych Canoniarzy, którzy potrafią swój talent przenieść na sprzęt, ale są pewne granice. Np ten temat na forum z małpką i kiepymi zdjęciami

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów