Szukaj
Dlaczego wystawiasz zdjęcia nie swoje, min. takich mistrzów jak Henri Cartier-Bresson, na dodatek nie podpisane i oczekujesz opinii o nich!!!!!!!!!!!!!!! Jest to wysoce nieetyczne. Spodziewaj się ostrej zjeby od kolegów.
a co chcesz powiedzieć przez to" Floyd Rose"że te zdięcia są do d.... ? i czemu je nam pokazałeś skoro to nie twoje ? to pierwsze zjeby.
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
9 do kosza, pozostałe mogą być
nie broń swoich gniotów bo ktoś gotów pomyśleć żeś ty nie reformowalny
2 i 9 słaba, reszta jest świetna, Twoja?![]()
Wróciłam raz jeszcze do wątku... nie skomentuję, że dodałeś zdjęcia innych fotografów bez nazwisk ani podlinkowania źródła, bo dla mnie to poniżej krytyki.
Natomiast w "ślubnych" dostrzegłam zaletę. Kadry takie są uniwersalne. Na upartego można tylko rozjaśnić tudzież przyciemnić włosy młodych i mogą przedstawiać niemal każdą parę młodą biorącą ślub w tym kościele.
P.S. Dlaczego zdaniem autora wątku fotografowie mieliby być ubrani nieprzyzwoicie?
Kolega może najzwyczajniej liczył, że skrytykujemy te fotki, przez co mógłby zarzucić, że nikt się nie zna.
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
Skontaktuj się z nami