Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez avallardi Zobacz posta
    Okrojony jest, to fakt. Ja mam w Elements 6 tylko dwie zakładki i pracuje mi się świetnie. Mam tam wszystko czego potrzebuję żeby obrobić NEF'a.
    Sam ACR jako taki nie jest okrojony, bo to ta sama wtyczka, co do pełnego PS. PSE tylko nie wykorzystuje pełni jego możliwości. Suma sumarum, jest bida z nyndzą, nawet CA nie można skorygować.
    Ja dałem sobie z tym spokój, tym bardziej że wersja którą posiadam nie czyta NEFów z obecnej puszki. Gonię w piętkę na około, wołam w NX, a później jeżeli jest potrzeba większego rzeźbienia przechodzę do PSE.

Cytat Zamieszczone przez luxius Zobacz posta
    niektore akcje mozesz sobie stworzyc w normalnym photoshopie i przeniesc je potem do elements, ale nie wszystko tak sie da
    pogoogluj
    To jakaś kwadratura koła. Jak się ma dostęp do PS, to po kiego grzyba mordować się PSE?
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    To jakaś kwadratura koła. Jak się ma dostęp do PS, to po kiego grzyba mordować się PSE?
    Dla osób, którym wystarczy raz przygotować jakąś akcję (np. znak wodny) to względnie dobre rozwiązanie. Na forach pełno osób, które na swoich PSach pomogą stworzyć różne skrypty. Dobrze, że Action Player jest. Na pewno nie utrudni pracy amatorom a może zaoszczędzić trochę czasu.
    Ostatnio edytowane przez majcool ; 11-11-2008 o 20:41

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów