Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Sprzed lat...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez todominik Zobacz posta
    Od strony technicznej nie mogę nic powiedzieć bo się nie znam ale zdjęcia naprawdę bardzo dobre. Najlepsze według mnie 2 i 3, 7 też fajne i powiedz mi proszę jak się robi taki efekt?

o jaki efekt dokładnie Tobie chodzi? o tą teksturę na zdjęciu?
    Fotografia=zabawa+to coś niedoścignionego
    http://www.lkasprzycki.foto-kurier.pl/
    oko, wizjer, obiektyw, naświetlenie...

Domyślnie

No bardzo dobre. Gratuluję. Na mnie największe wrażenie zrobiła siódemka.

Domyślnie

Dla mnie 1,2,3 i 8 W przypadku tej serii efekt "wiekowosci" zdjeciom nie pomaga, wole te czyste wersje z pieknym B&W.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

bardzo dobra stylizacja .fajne
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

no przednie prace, stylizacja co prawda robi tutaj taka robote, no ale kiepski fotografujacy moglby spaprac wysilki wizasytki, wiec doceniam obok stylizacji kadry, swiatlo i ogolny koncept. Fajny set. A jakby sie pokusic jeszcze o dwie modelki i jakiegos pana w kapeluszu z okresu to byloby juz maxymalnie. Gratuluje sesji.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    no przednie prace, stylizacja co prawda robi tutaj taka robote, no ale kiepski fotografujacy moglby spaprac wysilki wizasytki, wiec doceniam obok stylizacji kadry, swiatlo i ogolny koncept. Fajny set. A jakby sie pokusic jeszcze o dwie modelki i jakiegos pana w kapeluszu z okresu to byloby juz maxymalnie. Gratuluje sesji.

To jest część pierwsza z tego typu sesji. W głowię są jeszcze dwie inne tylko czasu brak ostatnio na takie zabawy...
    Tutaj zarówno wizażystka jak i modelka odegrały pierwsze skrzypce za co im bardzo dziękuje ja tylko tutaj robiłem fotografie
    Fotografia=zabawa+to coś niedoścignionego
    http://www.lkasprzycki.foto-kurier.pl/
    oko, wizjer, obiektyw, naświetlenie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lukasz Kasprzycki Zobacz posta
    TTutaj zarówno wizażystka jak i modelka odegrały pierwsze skrzypce za co im bardzo dziękuje ja tylko tutaj robiłem fotografie
    A czyz nie jest tak w przypadku wiekszosci sesji?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

numer cztery - rewelacyjny. Uwielbiam takie zdjęcia.
    Wyszło coś jak HK, ale nie do końca.
    Brawo - wszystkie w serii dobre, ale 4 wg mnie najlepsza.
    Nie czepiam się szczegółów, bo coraz częściej widzę w profesjonalnej prasie "odbiegi" od naszych forumowych kanonów.
    Najważniejsze, że zdjęcie przyciąga i tworzy jakieś emocje.
    Brawo.

Pozdrawiam Andrzej

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów