Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Spacerując po cmentarzu

Spacerując po cmentarzu z aparatem... Tak, wiem dziwnie to brzmi i troszkę zboczono, ale ja nie potrafię się rozstawać z aparatem Tak więc wracając do tematu, spacerując po cmentarzu zatrzymaliśmy się przy jednym grobie bliskich. Zachodziło słońce, a żona fajnie wyglądała w jego promieniach. Nie mogłem się powstrzymać. Najgorzej, że tło jest cmentarne i kadr dziwny. Tzn lepszy kadr zrobiłem, ale gdybym go pokazał, to byłyby widoczne krzyże i groby. A tak bardziej ścisnąłem, ale za to postać przeniosła się z boku kadru na środek. Nie wiem co o tym myśleć i czy wszystko ze mną w porządku No bo robić zdjęcia na cmentarzu... Już z litościwej miny żony widać, że zdjęcia na cmentarzu to nie jest fajne coś. A co Wy o tym sądzicie? Tzn o zdjęciu i ogólnie o tym, że zrobione na cmentarzu? Żonka wydała mi się piękna skąpana w promieniach zachodzącego słońca i nie mogłem się powstrzymać.

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Po braku odpowiedzi, rozumiem, że czasem jednak trzeba się powstrzymywać przed robieniem zdjęć. Np na cmentarzu...

Domyślnie

Zonka słusznie wydaje ci sie piekna, i tej wersjii nalezy sie trzymać

Ja bym fotke przekadrował mimo wszystko nieco, ocieplił i sprezentował żonce w ładnej ramce...

No uroczą masz małzonkę, bez dwóch zdań...

ps. a co sie tak tym cmentarzem przejmujesz - ciesz sie ze masz taka fajną zonkę
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

lechupe, dziękuję za przemiły komentarz. Spodziewałem się jobów za brak poszanowania dla zmarłych, a tu takie pozytywne rozczarowanie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AlieN_dwa Zobacz posta
    lechupe, dziękuję za przemiły komentarz. ...
    tak, wiem, źle sie cos dzisiaj czuję...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

lechupe pozbył się chryzantemy - za kilka lat sam nie będziesz pamiętał gdzie było zrobione to zdjęcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    lechupe pozbył się chryzantemy
    I przepału nad głową Dzięki

Uprawnienia umieszczania postów