Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Test tamrona 17-50

Witam wszystkich!
    Zdaje sobie sprawe ze ostatnio tego typu tematy mnożą sie na forum jak mrówki i ja sie do tego przyczyniam

Kupiłem 2 dni temu ten obiektyw, i zaczełem go testowac, pewnie to był błąd porównywac, myślec dwa dni, raz wydawał mi sie celny ale mydlany, raz mniej i w końcu kilka minut temu zrobiłem taki test.

myśle ze celnosc AF jest wpożądku chociaż na na zdjecih miałem wątpliwości. A wy co sądzicie? Bo już dostałem oczopląsów Mam tez wrazenie ze mógłby byc ostrzejszy ale moze to wrazenie po długim obcowaniu z N50 1/8.

Nie wklejałem nigdy na forum zdjec wiec mam nadzieje ze mi sie uda.
    Pozdrawiam
    Nikon d90/D50+tanron 17-50/2.8 +nikkor 50mm 1/8 + tamron 55-200 + SB800 + kit

Domyślnie

"w porządku" a "nie wpożądku"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troit Zobacz posta
    "w porządku" a "nie wpożądku"

No dobra, masz mnie ciekawe czy jeszcze gdzies nie walnplem jakiegos byka

Domyślnie

Widzisz do czego doprowadzają testy. Nic nie widzisz a masz wątpliwości. Zacznij robić zdjęcia, ciesz się nowym dobrym obiektywem.

autograf
    Gość

Domyślnie

Sprawdzałeś już hoty na matrycy?

Marsz zdjęcia robić!

Domyślnie

hehehe

dobra, przyznam sie szczerze, ze pierwszy raz robiłem jakikolwiek test i poraz ostatni jak sie czowiek naczyta o tych tamronach, to po otwarciu przesyłki biegnie go sprawdzic , a swoja drogą pierwsze foty robiłem dzieciakom w bibliotece na zajeciach plastycznych i niektore wyszły nie ostre i zaczolem sie wtedy zastanawiac

A moja sugestia dla sprzedawców jest taka, zeby do kazdej paczki z obiektywem dołączac kartke z informacją" testujesz na własne ryzyko, za zdrowie psychiczne nie odpowiadamy"

Domyślnie

Wyrzuć go w diabły. Przez okno najlepiej.

P.S. Daj znać przez które i o której godzinie

Domyślnie

za tydzień będziesz święcie przekonany,że wszystkie inne tamrony są ostrzejsze od Twojego, potem znowu stanie się nieco ostrzejszy itd. ale nigdy nie będziesz miał pewności. Moja rada - daj sobie spokój z testami.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Valdek_Tychy Zobacz posta
    za tydzień będziesz święcie przekonany,że wszystkie inne tamrony są ostrzejsze od Twojego, potem znowu stanie się nieco ostrzejszy itd. ale nigdy nie będziesz miał pewności. Moja rada - daj sobie spokój z testami.
    Dokładnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Dokładnie
    Macie racje Ale chyba kazdy musi przejsc przez jakis test zeby dojsc do jednego, tego samego wniosku
    Jak to sie mówi zawsze musi byc ten pierwszy raz, nawt w tym wiekuhehe.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów