Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Domyślnie cmentarny face-hunting

znowu dawno mnie nie było. wrzucam kilka fotek z wczorajszego łażenia po cmentarzu, więcej jak zwykle na stronie

Domyślnie

Zastanawiam sie troche co wlasciwie chciales tymi zdjeciami przekazac. Bo osobiscie nie widze nic w nich szczegolnego...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

A ja się zastanawiam, czy w takim miejscu nie powinno się raczej zostawić ludzi w spokoju...? Pomysł tytułowego cmentarnego face-huntingu wydaje mi się co najmniej nie na miejscu.

Domyślnie

jedna gwiazdka bo niżej się nie da
    za pomysł mało smaczny, a wykonanie podglądackie
    wyjątkowo niefortunne miejsce i czas na ćwiczenia w "face huntingu"
    myślę co piszę

Domyślnie

a co w tym niesmacznego?? foty można robić tylko uśmiechniętym ludziom na placu zabaw? co jest złego w polowaniu na interesujące twarze? co chciałam pokazać? jak atmosfera tego wyjątkowego dnia zmienia ludzkie twarze, jaki nadaje im wyraz. niesmacznie by było gdyby reportaż był robiony w jakimś szyderczym tonie... może to kwestia niefortunnego zatytułowania wątku. ale sam tytuł "niesmaczności" nie czyni.

autograf
    Gość

Domyślnie

Mi się set podoba. Mało tu takich! I niesie przesłanie. Fajnie się oglądało.

Tak mnie wciągnęło, że poleciałem na Twojego bloga - tam też się przyjemnie oglądało.

Wpadaj częściej na forum!

Domyślnie

"a co w tym złego" ? bardzo trudne pytanie .

delikatność
    współczucie
    wyobraźnia
    poszanowanie intymności
    szacunek

tego wszystkiego brakło w Twoim " łażeniu po cmentarzu, robieniu fotek, polowaniu na ciekawe twarze"
    Spaliłaś zdjęcia zanim podniosłaś aparat do oka.

wybacz, każde Twoje zdanie ze znakiem zapytania mówi mi, że się nie zrozumiemy.

POZDRAWIAM
    w tym wątku już raczej bez odbioru
    myślę co piszę

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta

delikatność
    współczucie
    wyobraźnia
    poszanowanie intymności
    szacunek

tego wszystkiego brakło w Twoim " łażeniu po cmentarzu, robieniu fotek, polowaniu na ciekawe twarze"
    Spaliłaś zdjęcia zanim podniosłaś aparat do oka.

wybacz, każde Twoje zdanie ze znakiem zapytania mówi mi, że się nie zrozumiemy.

POZDRAWIAM
    w tym wątku już raczej bez odbioru
    Bzdura. Toż to zdjęcia reporterskie.

Wszystkie (reporterskie) w ten sposób klasyfikujesz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    delikatność
    współczucie
    wyobraźnia
    poszanowanie intymności
    szacunek
    zgadzam się z autografem, są dwa rozwiązania tego czego wg Romana z Wrocławia brakuje...albo mega kosmiczne tele typu 1000mm, albo od razu zostawienie aparatu w domu. Przecież robienie zdjęć to już w samym sobie zawiera naruszenie co najmniej jednego z wyżej wymienionych...chyba, że robisz tylko naturę i krajobrazy...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

velaskez: to dla mnie kwestia postawy osobistej fotografa, punktu wyjścia, motywacji do robienia zdjęć a nie zastosowanych ogniskowych.
    zaprezentowany zestaw to dla mnie zderzenie banalnych inspiracji z ..... sacrum? za duże słowa?
    myślę co piszę

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów