Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Kitesurfing...

Domyślnie Kitesurfing...

Witajcie, zauważyłem tutaj ostatnio kilka fotek z Kitsurfingu. Mam gdzieś też kilka swoich, ale wg mnie jak większość jakie ja widziałem i moje są mało ciekawe, wrzucę jednak jedną z nich. Jak się komuś spodoba walnę ich więcej ... Pozdro by RAdzik !

1.
    D50 + Nikkor AF-S DX 18-70mm/F3,5-4,5G + Nikkor AF 80-200mm/2,8 D ED UV + HB7 + 2GBSD+ Lowepro Nova 5 AW & Battery Pack.

Domyślnie

Naprawde spoko fotka. A temat mnie interesuje z dwoch stron.
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

a moze w kolorach

Domyślnie

Fajna fotka, dynamiczna. Jedyne co mi nie pasuje - to ten "kiteserfing". Przez u zdecydowanie lepiej wygląda Chociaż z tego co patrzę, to spolszczenie jest już dopuszczalne.
    Pozdrawiam i czekam na kolejne foty, mam nadzieję, że następne będą kolorowe.
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

jest calkiem ok.osobiscie sprobowalbym bardziej krzywy kadr albo wyprostowal.masz wiecej bo temat jest interesujacy?
    ...

Domyślnie

jeśli chodzi o ścisłość to sport nazywa się kitesurfing'iem bądź kiteboard'ingiem... Polecam jak by ktoś miał kiedyś okazje spróbowac swoich sił w jakiejś szkółce.

Co do foty to całkiem sympatyczna ale chyba wolałbym kolor i cąły kadr odrobinke w lewo przesunięty.

pzdr
    SPIDI

Domyślnie

Jeżeli można chciałbym dorzucić swoje. Prosze o komentarze
    Pozdrawiam

Domyślnie

jak chcesz dorzucać swoje załóż swój wątek. Nie skomentuję - bojkot
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kitelukas Zobacz posta
    Jeżeli można chciałbym dorzucić swoje. Prosze o komentarze
    Pozdrawiam
    ostrość Ci uciekła gdzieś i cały ewentualny urok prysł razem z mydlanym kitesurferem...
    SPIDI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuman Zobacz posta
    jest calkiem ok.osobiscie sprobowalbym bardziej krzywy kadr albo wyprostowal.masz wiecej bo temat jest interesujacy?
    Tu się zgodzę w 100%. Albo przekrzywić sporo albo wyprostować. A tak to fajna fotka i sport też ciekawy. W przyszłym roku też się chyba pobawię
    Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.

Uprawnienia umieszczania postów