Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Muszla oczna

Domyślnie

Szczerze mowiac spodziewalem sie. Od momentu w ktorym zaproponowali mi "po znajomosci" dekielek 77mm Nikkora za super przystepna cene 90,00 - zapomnialem o Fotokonsorcjum...

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Szczerze mowiac spodziewalem sie. Od momentu w ktorym zaproponowali mi "po znajomosci" dekielek 77mm Nikkora za super przystepna cene 90,00 - zapomnialem o Fotokonsorcjum...
    heeh ja u nich pytalem sie o cene d70 ..chcialem dac w rozliczeniu f80 z 2ob i cala masa gadzetow plus minolte dynax 5 nawet nei rozpakowana ... proponowana cena za oba - 1200pln .. plus 5kpln doplaty do d70 . .. baaardoz szybko o niech zapomnialem.

Tr0n, ja w poznaniu mam raysfoto. moge sprawdzic, albo jak ci odpowiedza i nie wysla wysylkowo to zakupic i podeslac.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

A ja na fotokonsorcjum akurat nie narzekam....fakt ze nie wszystko jest tam najtaniej, natomiast czesto mozna dostac rzeczy ktorych na prozno szukac gdzie indziej. Poza tym nabylem tam dosc niedrogo pilota ML-L3 i nie narzekam

Domyślnie

Muszla w Raysfoto kosztuje 31 zlotych brutto. Tez sobie zamawiam bo warto ja miec, szczegolnie przy mocnym sloncu, ktorego co prawda na razie nie ma, ale bedzie podczas mojego urlopu

sailor
    Gość

Domyślnie

adminie znow mnie wyprzedziles wlasnie dzwonilem do raysfoto. muszle sa , w ilosciach duzych wiec eni ma problemu z kupnem

Domyślnie

Za chwile wysle zamowienie. Dzieki za fatyge Sailorze, milo widziec

Domyślnie

Dzięki Sailor ale w tym tygodniu chyba i tak odwiedze miasto Poznań więc przy okazji sie wybiorę na zakupy - moze dodatkowo jakies filtry sobie kupie
    pozdrawiam Sebastian

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Za chwile wysle zamowienie. Dzieki za fatyge Sailorze, milo widziec
    dzien bez wazeliny dniem straconym

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n
    Dzięki Sailor ale w tym tygodniu chyba i tak odwiedze miasto Poznań więc przy okazji sie wybiorę na zakupy - moze dodatkowo jakies filtry sobie kupie
    to daj znac .. moze jak bog da partia pozwoli i czas sie znajdzie zrobimy pierwsze minispotkanie forum

Domyślnie

Ja po roku i 3 miesiącach ostatecznie zgubiłem swoja muszlę oczna. Napisałem ostatecznie
    bo gubiłem ją wiele razy ale zawsze się znajdowała - ba, nawet raz ja znalazłem zanim się dowiedziałem, że ją zgubiłem
    Zamówiłem tu:
    http://www.sklepfotograficzny.pl/sklep.foto/prod560/
    cena atrakcyjna - koszt wysyłki juz mniej bo 10 zł
    Zamówiłem w poniedziałek, we wtorek przysłałi numer konta i w czwartek już ją przyklejałem butaprenem.
    Pozdrawiam

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów