Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

1, 2, 3 i 6. Świetnie wykorzystana miejscówka.
    Gratuluję udanych kadrów.

Domyślnie

może to błąd z mojej strony, ale zamieściłem 1 & 2 ponieważ nie potrafiłem się zdecydować, czy ten kadr wygląda lepiej z tymi wielkimi kamykami czy bez

Domyślnie

Jestem za 2 i 3 ze wskazaniem na 3
    Pozdrawiam Mirek
    NIKON

Domyślnie

Nr 2 na prawdę bardzo fajna

Domyślnie

1,2,3,5 podobają mi się,MZ zdecydowanie lepsze niż 2 poprzednie serie, najmniej podobała mi się dolina śmierci, może się spieszyłeś, może byłeś w niewłaściwych miejscach, następna seria lepsza, ta jeszcze lepsza - widać więcej zdecydowania w kadrach.

Domyślnie

Jaś- na krytykę byłem otwarty i przyznam, że się*należała.
    Co do Death Valley- Nie chcę, żeby wyszło, że się tłumacze, ale robiłem dziennie po 500 km, więc wszędzie byłem przejazdem, strzelałem prawie, że z biodra.
    Z racji tego, iż wytrawnym fotografem nie jestem, to tak krótki czas, brak skupienia i koncentracji owocuje tym co widać na zalączonych obrazkach. Nie wykorzystałem najlepiej czasu, który miałem.
    W death valley totalnie się*pogubiłem, bo- była tam tak ogromna pustka, że absolutnie nie miałem pomysłu na kadr, motyw i klimat. Wszystko było tak gładkie, wyprane i piękne w tym wszystkim, że po prostu mnie to przerosło- przyznam się, że te miejsce mnie bardzo sfrustrowało (i dało w kość sprzętowi- obiektw poszedł papa ), i choć nie twierdzę,*że później było tylko lepiej to jednak miałem cały czas uczucie tej niemocy i frustracj w głowie- i wolałem się ustrzec tego

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

1ka, ale zdaloby sie jak dla mnie troche pomoc rozpietosci tonalnej matrycy, tak minimalnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diZaster Zobacz posta
    1ka, ale zdaloby sie jak dla mnie troche pomoc rozpietosci tonalnej matrycy, tak minimalnie.
    była to nieustanna walka podczas mojego tripa. Jak pisałem gdzie indziej- przez 40 dni miałem chyba 3 dni z jakimikolwiek chmurami. Reszta to ostra lampa i białe niebo i mnóstwo ciemnych plam

Domyślnie

1,2-wooow
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Udana seryjka, najbardziej chyba 2, ale roznice w zasadzie niewielkie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów