Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Nikon F55

Domyślnie

Uczyć się można na prawie wszystkim.
    W Media sprzedają teraz F55 chyba za 800 z jakimiś gratisami torba statyw...
    Za tą cenę można na giełdzie kupić coś lepszego używanego w dobrym stanie
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

luśka... zostaw Tomkowi D70 w spokoju... lepiej mieć coś tylko dla siebie - inaczej się foci jak w każdej chwili możesz chwicić za swój aparacik...
    co proponuję - ja bym poszła w stronę manuala - sama poluję na FE2.... a jak będziesz mieć problemy to przecież Tomek zawsze pomoże...

cieszę się, że myślisz o lustrzance...
    Ania - miłośniczka stałek i szerokiego kąta
    moja strona: www.annaborowy.pl
    mój blog: http://annaborowy.wordpress.com/

Domyślnie

Moja koleżanka ze studium dostała od siostry F55 i jest zadowolona, więc każdemu podług jego woli... Dobry fotograf poradzi sobie nawet z jednorazowym kompaktem... Nie sprzęt czyni fotografem... Ja zaczynałam Zenitem, dostałam potem "syfrzątko" i wracam teraz do fotografii analogowej z Nikonem F75. I nie narzekam.
    Pojawiam się i znikam...

Kaleid
    Gość

Domyślnie

raczej wystrzegaj się plastikowego body...
    Jak ktos wbija aparatami gwoździe, to niech sie wystrzega. A co do F55...aparat do nauki moze byc, pelen manual ma..a to do nauki w zupelnosci wystarczy Choc moim zdaniem lepiej poszukac np F801s, F601. ALF mnie pewnie zabije, ale F70 to chyba jedyny Nikon ktoremu design i ergonomie projektował chyba Microsoft

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

WItam. Pstrykam teraz zenitem 12xp i planuje zmienic sprzet na cos nowszego. Myslalem o nikone f80, ale jest troche za drogi. Pozniej myslalem o nikonie f75, ale czytalem ze nie jest najlepszy i teraz jestem przy nikonie f70. Czy to dobry wybor ? Co innego lepszego w tych samych przedzialach cenowych ?

Domyślnie

Za 500-700zł Nikon F-70 jest Rewelacyjny stara dobra szkoła , sam parę lat go używałem
    Pozdrawiam
    NIKON F100 / MB15 / TOKINA 28-80 2.8 AT-X PRO / METZ 54 MZ 3 / LOWEPRO NOVA 3 AW / MF 680 B / MF 234 RC

Domyślnie

Ja uczylem sie na F75 i bardzo sobie chwile, zwlaszcza, ze kobieca reka bedzie miala wygodniej ... Uzywka za okolo 600-700zl, wiec za 1000zl masz juz komplet ze szklami.
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów