z tego co wiem to mozna wyjechac :P
Szukaj
z tego co wiem to mozna wyjechac :P
Nikon FX + troszkę gratów
jest ładnie,naj 5 bardzo ładna i mocno mi się podoba żeby nie powiedzieć że jest najlepsza
...wejść sie nie da bez "pokuty" na Łomnice legalnie tylko wjazd kolejką - jeśli chodzi o to "...raczej nie wyszli..." byliśmu o krok od wyjścia na Rysy z całym tym majdanem ale zabrakło nam czasu![]()
dziekuję, za komentarze, krytyke, uwagi itd
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy."
-Albert Einstein-
na 4 fajny lakierek u młodej ...
NIKON D80 + AF-S DX Zoom-Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 ED -dopiero początek
Poza tym, że miejsce faktycznie wyjątkowe, trudno poza ostatnim zdjęciem cokolwiek wyróżnić.
Wydaje mi się, że niedostatecznie wykorzystałeś otaczającą was scenerię i w kilku przypadkach niestarannie kadrowałeś. Szkoda.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
5 rewelacja
Moim bardzo skromnym zdaniem:
1) same góry zdjecia nie obronią
2) niewykorzystane miejsce!
3) sam nie wiem czy poradziłbym sobie z taką lokalizacją więc wieszał sznurów nie będe
4) set 8 jako jedyny wnosci jakąś lekkość swiezosc
5) nr7 - poza miny kadr drzewo rosnie na glowie mlodego
6) nr6 - miejscowka ok, zjecie calkiem tez, ale mozna bylo tu cos powymyslac chyba ze acces ograniczony lub czas lub cokolwiek
7) nr5 tu pomysl jest, brakuje welony , przy takim wiaterku mozna by z nim podlubac,IMO marynarka na PM psuje efekt
nr4 to dla mnie nawet nie jest delete, IMO Shift+delete
![]()
9) nr3 - nic nie wnosi prawie jak wyzej
10) nr 2 - mina
11) nr 1 - stan zrobei zdjecie, nie widze pomyslu
no offense, miejscowka nie typowa sam nie wiem jak bym ugryzł tam ten temat..
pzdr.
emeryt
...co do warunków na Łomnicy - najgorzej jest z czasem gdyż ilość osób na szczycie jest regulowana tzn wysiadasz z wagonika na szczycie - tam masz 30 min dla siebie po czym dziekują Ci i pakują Cię do wagonika i sruuu do stacji dolnej. Tragiczna gonitwa z czasem który ucieka jak szalony, pomysły obijają się o głowę ale nie da się wszystkiego zrobić gdyż "placu" jest bardzo mało i na plecach masz grupe z którą wjechało się na góre. Kolejną sprawą jest to, że byliśmy na szczycie w tak piękny dzień, że trudno sobie wyobrazić na Łomnicy - statystycznie ten szczyt jest w chmurach 250 - 300 dni w roku. Byłem tam pierwszy raz w taką pogode - przeżyliśmy szok, że nie ma chmur, mgły itp. Prócz tych fotek robiliśmy dużo zdjęć samych gór których już chyba nigdy nie powtórzę w tym miejscu. Wątpliwe, że będę tam w taką pogodę kolejny raz.
Dziekuję jeszcze raz za uwagi... pomysły pojawiły się na miejscu nie byliśmy przygotowani bo nie ma co planować - gdyż trudno przewidzieć co będzie na miejscu - takie ryzyko. Ale warto było - wrażenia boooskie.
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy."
-Albert Einstein-
Skontaktuj się z nami