Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Wozik, w warszawei park gdzie jest palac na wodzie i takie tam nastepna raza pokaze wiecej z parku i oczywiscie z ania w roli glownej
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Dla mnie najfajniejsza jest fotka nr 8
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

4 i 6 jak dla mnie :P

Domyślnie

nr 4 i 8 jak dla mnie super
    Z naciskiem na 8

Domyślnie

Widze zero panowania nad swiatlem... zdjecia zwykle, bez polotu, nie podobaja mi sie.
    Czy fotografia jest sztuką? Nie, jest czymś więcej...

Domyślnie

aife,
    Sorka, że się wtrącam między Ciebie, a autora ale napisz co byś zrobił/a żeby było lepiej.

Domyślnie

Jak cien to przydalaby sie blend, unikac takiej pogody, ostre swiatlo sloneczne nie jest dobre, szczegolnie gdy nie umie sie nad nim zapanowac. Proponuje przede wszystkim poobserwowac zdjecia naprawde dobrych fotografow, nie ma tam raczej poz typu 'kucnij zes tam pod drzewem, a ja pstrykne', trzeba szukac czegos innego, czegos pod modelke, pokazywac jej atuty. Tutaj widzde ja jako zwykla dziewczyne, o ktorej zapomne po wyjsciu z topiku, bo zdjecia nie zapadaja w pamiec. Poza tym proponuje pobawic sie stylizacja, dobierac stroje.

Swoja droga 5 i 8 ma potencjal.

Fachowcem w sprawach technicznyc nie jestem, ale mam swoje odczucia i je stawiam na 1st miejscu.

Pozdrawiam

Domyślnie

aife, jest jedna rzecz ktorej swiadomie uzywalem , to wlasnie swiatlo , moze nie na wszystkich zdjeciach ale na wiekszosci, i nie chodzilo mi o swiatlocien na twarzy obledowanie itp i ostre popoludniowe sloncy bylo tym czego szukalem . Moze jestes artysta fotografem a moze amatorem ale w tych zdjeciach swiatlo mialo jaks role .
    Co do stylizacji i innych rzeczy to przyjdzie na to czas, cierpliwosci, a z modelka zwiazany jestem emocjonalnie wiec to dla mnie trudny temat ja nie zapominam
    jak zapodasz pare linkow do zdjeci dobrych fotografow ?

[ Dodano: Nie Lip 02, 2006 4:32 pm ]
    BTW znalazlem twoje zdjecia na digart musze powiedziec imponujace i podobaja mi sie maja cos o czym piszesz
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów