to sa tylko opinie i nalezy je traktowac z dystanem, a to glownie dlatego, ze nie mowia calosci prawdy.Czytałem w necie opinie ,że w tych 10cio calowych to ekran większy, klawiatura wygodniejsza ... wszystko fajnie tylko że jak będę chciał wygodną klawiaturę i duży ekran to mam "normalnego" laptopa - tego zadaniem będzie szybko się odpalić, wystawić/druknąć fakturę i się "uśpić" po zamknięciu
jesli porownywac ze soba eee i winda o ktorym piszesz, to gabarytowo sa prawie, ze identyczne, roznica polega na tym, ze eee bedzie o ok 1cm grubszy od winda, natomiast wind o 2 cm dluzszy od eee (dzieki czemu masz ciut wiekszy ekran i wygodniejsza klawiature), ale za to o ten 1cm cienszy
takze to nie jest tak, ze jeden super-maly, a drugi zaraz jest wielkim klockiem
pomijajac kwestie ekranu i klawiatury (chociaz jak posiedzisz przy nim kilka godzin ogladajac chociazby strony www w knajpie czy inne glupoty - to jednak docenia sie i klawiature i ten cal wiekszy ekran - mniej sie oczy mecza), to przy podobnych gabarytach, ja wole tego ktory jest cienszy, nawet jesli jest odrobine dluzszy (najwiekszy wymiar) - jest bardziej pakowny, w sensie ze mimo wszystko zajmuje
relatywnie mniej miejsca w torbie czy plecaku - przy podobnych gabarytach cienszy sprzet bedzie mimo wszystko sprawial wrazenie lzszejszego i bardziej porecznego, mniej sie rozpychal w torbie itd.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami