Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Lenovo R61 - opinie

Witam,
    mam pytanie do uzytkownikow tego sprzetu. Jaka macie opinie o swoim sprzecie? Szczegolnie interesuje mnie czy laptop jest glosny i jak z utrzymaniem temperatury. Dodam, ze jestem niemalze juz zdecydowany na wersje z matryca 15.4'' WSXGA+ 1680 x 1050. Z gory dzieki!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ja mam R61 ale 14,3". Bardzo cichutki, wentyla nie słychać wcale. Czasami chodzi kilka dni bez przerwy i nie mam problemu z pracą. Brak z kolei model 15" i również nie ma problemów. Jedyne, co zrobiłem u siebie to zmiana visty na XPka. działa duzo szybciej, wręcz "rakietowo". Generalnie POLECAM
    Paweł

Domyślnie

R61i - cichy, pancerny, stabilny. da się z nim życ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    R61i - cichy, pancerny, stabilny. da się z nim życ
    seria R, do lekkich nie należy

może któryc z Thinkpadów (seria T)
    ostatnimi czasy przeniosłem się z T43 na T60p
    i jestem zadowolony

choc w przypadku awarii, koszt serwisowania bardzo boli

Domyślnie

Również posiadam R61, tylko w wersji 14" i potwierdzam wszystkie zalety tych laptopów, o których powyżej wspomniano.
    Za te pieniądze chyba lepszego wyboru nie ma.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafulec Zobacz posta
    seria R, do lekkich nie należy
    Model, ktory planuje nabyc wazy 2,8 kg, to i tak o 300g mniej w stosunku do mojego wysluzonego sprzetu, na ktorym pracuje obecnie. Dla mnie waga nie stanowi w tym przypadku problemu
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Pancerny to nie bardzo :/ Ale ma wszystkie inne zalety Thinkpadow. Jesli tylko nie chcesz go nosic, to dobry lapek
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

w modelu R500 matryca "wmiarę" poddaje się kalibracji....
    ogólnie jest przyzwoicie - stabilnie
    pozdrawiam

Domyślnie

R61i cichy, nie grzeje się, dobra bateria, jeszcze z xp wszystko działa jak trzeba, po prawie roku jestem bardzo zadowolony
    pzdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Dzieki za opinie! Potwierdzacie zatem, ze to dobry wybor. Uzywam linuxa, ten laptop ma jeszcze jedna zalete - sa do niego dostepne dzialajace bez problemow sterowniki sprzetowe pod linuxa.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów