Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie przed meczem Polska - Słowenia

Witam,
    żeby nie było iż dyskryminacja - kibice Słowenii nie wyróżniali się niczym co można by uwiecznić. Gdyby nie to, iż przyjechali autobusem pod eskortą policji i skierowali się do innych bramek, trudno byłoby się domyślić że to wsparcie dla Słowenii. Niestety nie mogłam zostać by zobaczyć co działo się po meczu (a działo się?). Moje pierwsze takie "kibicowe" zdjęcia, więc proszę o wyrozumiałość Mój faworyt to 1, ale skoro reportaż to więcej być musi
    Pozdrawiam

1.
    2.
    3.
    4.
    D700, D80, N50/1.8, N14-24, N18-200VR, S50/1.4, SB900

Domyślnie

Masz świetny zmysł repoterski- gratuluję!

Domyślnie

A mój faworyt to 2! Esencja kibicowania i całego tego zamieszania. Szkoda, że się potem chłopcy rozczarowali.

Pzdr

Miki

Domyślnie

podzielam pogląd autorki co do jedynki - najlepsze jako pojedyncze zdjecie. Ale cały zestaw jest róznorodny i dobrze oddaje wiecznie zywy duch narodowej nadziei ...
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

dziękuję za opinie

Domyślnie

jak dla mnie czworeczka najlepsza, pozdrawiam

Domyślnie

hej, jestem tu nowy..i całkiem swiezy...
    nie oceniam zdjecia z pkt. widzenia techniki, kolorków itp. sam nic jeszcze nie pokazalem, wiec...nie wypowiadam cie od strony technicznej...
    ale b. podoba mi sie 4. - starszy pan w peruce...to, moj domysl, jest bardzo czyms przejety lub odwazylbym sie powiedziec, rozzalony...patrzac na fotke, domyslamy sie o czym on mysli, w co patrzy, ... , a o to chodzi w obrazie, aby zmusil do myslenia, do odgadywania...pozdrawiam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo3 Zobacz posta
    ale b. podoba mi sie 4. - starszy pan w peruce...to, moj domysl, jest bardzo czyms przejety lub odwazylbym sie powiedziec, rozzalony...patrzac na fotke, domyslamy sie o czym on mysli, w co patrzy, ... , a o to chodzi w obrazie, aby zmusil do myslenia, do odgadywania...pozdrawiam...
    nie wpuszczono go, bo pod wpływem alkoholu był... (czułam - taki mój domysł, bądź nie miał też biletu - ale tego pewna nie jestem)

dziękować
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów