Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Magda

Oszczędny w słowach Awatar danp
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Może jeszcze na jakieś komentarze się doczekam? Czy aż tak kiepsko?
    D700 | D200+MB-D200 | F65 | N 24-70/2.8G | S 50/1.4 | N 85/1.4 | N 70-200VR | SB-900 | BENRO A-500EX+KB-1A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danp Zobacz posta
    Może jeszcze na jakieś komentarze się doczekam? Czy aż tak kiepsko?
    No kiepsko jest

Tak jakbyś się nie przyłożył nic a nic. Bo ani jeden ani drugi kadr nie reprezentuje nic nadzwyczajnego a idę o zakład że dziewcze ma potencjał

Weź ją jeszcze raz na spacer czy coś i trochę śmielej się obchodź z aparatem, to i ona będzie zadowolona i ty i my
    Zazwyczaj na poczatku robienie więcej niż 2 zdjęć sprzyja wyborowi tego najlepszego z danej "sesji". Próbuj dalej i nie zrażaj się.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Oszczędny w słowach Awatar danp
    Miasto
    świętokrzyskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    No kiepsko jest

Tak jakbyś się nie przyłożył nic a nic. Bo ani jeden ani drugi kadr nie reprezentuje nic nadzwyczajnego a idę o zakład że dziewcze ma potencjał

Weź ją jeszcze raz na spacer czy coś i trochę śmielej się obchodź z aparatem, to i ona będzie zadowolona i ty i my
    Zazwyczaj na poczatku robienie więcej niż 2 zdjęć sprzyja wyborowi tego najlepszego z danej "sesji". Próbuj dalej i nie zrażaj się.
    No dobra a może swoją wypowiedź poprzesz konkretami? Bo że jest lipa to wiem ale nie wiem co mam poprawić nastepnym razem a po to te fotki zamieściłem
    D700 | D200+MB-D200 | F65 | N 24-70/2.8G | S 50/1.4 | N 85/1.4 | N 70-200VR | SB-900 | BENRO A-500EX+KB-1A

Domyślnie

...kadry takie troche malo ambitne rzeklbym... sytuacja i miny sa nieszczegolne... zdjecie musi miec 'cos'... a tutaj tego nie ma...

o przepaleniach i tym podobnych mankamentach nie wspominam... na to przyjdzie jeszcze czas...

pozdrawiam
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::
    :: wedding photography [http://looanah.com] ::
    :::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów