Witam!
Szukam lampy do d50, co możecie polecić?dzieki za info
Szukaj
Witam!
Szukam lampy do d50, co możecie polecić?dzieki za info
Konkretne pytanie. Konkretna odpowiedź.
SB-600/800/900
Mam Sigme EF-530 DG SUPER i nie narzekam rowniez![]()
D7100
Jak chcesz bawic sie w polsrodki i stac Cie na to to kup Tumaxa, zobaczysz co to jest warte,
stwierdzisz ze moze jednak cos lepszego i wtedy I TAK KUPISZ SB-600/SB-800/SB-900.
Na ten temat na tym forum juz napisano chyba wszystko co sie napisac dalo
wielu sie przekonalo na wlasnej skorze ze w koncu i tak doszli do SB, albo jakiegos lepciejszego METZa albo SIGMY ewentualnie.
Wiem ze SB do tanich nie naleza ale pomysl ze kupisz teraz tumaxa a za jakis czas SB
conieco znajdziesz TU i TU
Ostatnio edytowane przez sote ; 31-10-2008 o 16:41
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
dzieki za info, w takim razie sabinka, tylko teraz pytanie która?
Która SB? Do tego musisz dojść sam. Nie wiemy ile $ chcesz wydać i jakie są Twoje obecne i przyszłe potrzeby. Kolejność
SB400 Dla dużych skner, początkujących amatorów, cioci Zosi itp;
SB600 Dla skner, amatorów itp;
SB800 i SB900 Dla zamożnych, zaawansowanych amatorów z potrzebami, zawodowców itp;
Kilka SB800/SB900 Dla bardziej zamożnych, bardziej zaawansowanych amatorów z potrzebami, świadomych zawodowców itp;
Studio (soft boksy, lampy studyjne itd.) Dla bardzo bardziej zamożnych, zawodowców profesjonalistów ew. bardziej zaawansowanych amatorów z bardzo dużymi potrzebami
400ke sobie daruj,
600/800/900 w zaleznosci od tego ile chcesz wydac...
o ile mnie pamiec nie myli to 600ke mozna bylo u nas na forum na giedzie kupic ponizej 500![]()
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Jak podniesiesz wbudowaną to też będziesz miał 400 /prawie/. I zawsze masz ją przy sobie w puszce - nawet montować w saneczki nie potrzeba![]()
Tutaj jest... podpis
Skontaktuj się z nami