Szukaj
w porównaniu z pierwszym to te trzy następne prezentują się jakoś kiepsko, ale ostatnie to już porażka - kadr, tło, światło, kolor, kontrast - niestety nietrafione![]()
Nikon D200, D80, 17-55mm f/2.8G ED-IF AF-S DX, 70-200mm f/2.8G ED-IF AF-S VR, żartowałem
...no coz.... kontrast i tla to, Panie, do poprawki...
mam je zamienic na rzeczke i mostek namalowany na fieranie?Zamieszczone przez misialo
o litosci....
Zamieszczone przez nin
....ja tak napisalem...?!?!?!
...nie no... lepiej, oczywiscie, jakis kawalek lodki, zupelnie bez kontekstu =D...
...litosci..!
pozdrawiam
m
misialo mam popyt na tego typu fotografie i obrobke wiec nie bede sobie odbieral chleba....
Zamieszczone przez nin
....hehheh... ja Ci nie kaze niczego zmieniac... wyrazam swoja opinie, tak..? tego oczekiwales, tak...? no to ja wyrazilem... =D...
..wiesz, ja nawet takiego sprzetu jak Ty nie mam, to moze nie powinienem sie wypowiadac..?
pozdrawiam
m
moze przez to ze skonczylem tylko szkole podstawowa mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem
"kontrast i tla to, Panie, do poprawki..."
to tylko tyle
Zamieszczone przez nin
....to juz nie moja wina... =D... ja tam nawet podstawowki nie skonczylem... a czytac umiem... =D...
....nie zgadzasz sie z moja opinia..? nic mi do tego... nadal twierdze, ze kontrast jest nie bardzo, a tla daloby sie jakies ciekawsze (moze poza 1 - nie bede sie czepial...)....
...oczekiwales, ze sie bede rozczulal nad tymi zdjeciami...? zle trafiles, bo:
1. za duzo juz zdjec slubnych w zyciu widzialem
2. jestem malkontentem (nie twierdze, ze to dobra cecha..)
3. stawiam wysoko poprzeczke (przede wszystkim sobie..)
4. mam chyba wiecej pokory niz Ty...
pozdrawiam
m
sory ale zle trafiles - nie wdaje sie w glupie dyskusje wiec zegnam
Skontaktuj się z nami