Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Exclamation sb 800/900 do D80

Witam,
    tak, wiem ze jestem kolejną osobą która zadaje to pytanie
    wiem też że wielu z was odpowiedziało na pytanie którą lampe wybrać, a ja powinienem Wasze wypowiedzi znaleść za pomocą opcji "szukaj"
    Ale wiem też że od wprowadzenia 900'ki na rynek mineło już troche czasu i wreszcie jej użytkownicy poznali jej wady i zalety na tyle by móc się nimi podzielić.
    Dlatego pisze do Was licząc na waszą zyczliwość i dobrą wolę, prosząc o porade.
    Powiedzcie mi którą wybrać błyskotkę (pod kątem mojej puchy i nie tylko) a napewno pomoże to kolejnym przybyłym z takim zapytaniem.
    Zapewniam Was ze próbowałem sie przekopać przez te zwały informacji jakie już są na forum ale uwierzcie ze to nie było proste. Świerze informacje napewno mi bardzo pomogą.
    Z góry dzieki.

P.S. ( interesuje mnie też działanie lamp z innymi obiektywami niż N i z analogowymi puszkami (F80) )
    D80 + N80 + N 18-135 AF-s + N 50 f/1.8 D + 2 inne słoje QUANTARAY + konwerter + inne pierdoły + dobre checi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paw Zobacz posta
    a napewno pomoże to kolejnym przybyłym z takim zapytaniem.
    Każdy, kto zadał to samo pytanie przed Tobą miał taki sam zamysł i każdy, kto je zada po Tobie będzie myślał to samo, tym sposobem powstaje około mnóstwo tych samych wątków. Jeśli masz kasę, to bierz 900 i po sprawie. Nie wiem nad czym się tu zastanawiać. Poznaj różnice między nimi i podejmij decyzję.

Domyślnie

Ja lampę dobieram pod kątem tego co i gdzie będę fotografował, ile mam kasy i jakie mam szkła.

Domyślnie

Miałem 800 ale uległa wypadkowi, od dwóch tygodni mam 900 . Bardzo dobra lampa polecam.

Uprawnienia umieszczania postów