Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Dominika 002

Domyślnie

Modelka bardo super, za to miejsca to już bardziej badziewnego chyba nie mogłeś znaleźć.
    Jakaś dziwna moda nastała, piękne dziewczyny focić w /przepraszam za wyrażenie/ jak największym sy... .
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

mi takie miejsce odpowiadało ... wiec w nim zrobiłem jeśli tobie się nie podoba to trudno...

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Menar Zobacz posta
    mi takie miejsce odpowiadało ... wiec w nim zrobiłem jeśli tobie się nie podoba to trudno...
    ok .. wizja autora wizja autora .. czy mozesz wiec wytlumaczyc DLACZEGO?
    dlaczego takie miejsce? czemu obskurne sciany do wieczorowej sukienki i szpilek? co toba kierowalo w wyborze pleneru? co chciales w ten sposob wyrazic?
    nie pisze ze miejsce jest zle lub dobre - ale napisales ze takie ci odpowiadalo, stad pytanie - dlaczego?

Domyślnie

może tak w tym miejscu odpowiadały mi pewne pomieszczenia .. cała fabyka jest bardzo duza.. a w niej odpowiadały mi tylko 2 pomieszczenia praktycznie , dlaczego? spodobały mi sie ściany i kafelki stare na nich... tyle ..

sailor
    Gość

Domyślnie

ok. sposobaly ci sie kafelki i sciany. ale co do tego ma modelka w wieczorowej kiecce i szpilkach?
    jakis przekaz? czemu taka stylizacja? czemu taka kolorystyka?
    napisales ze tobie to miejsce odpowiadalo i jesli komus sie nie podoba to trudno. ale wyjasnij czemu odpowiadalo? jaki byl cel zdjecia w tej konkretnej aranzacji.
    (zeby nie bylo - nie czepiam sie by sie czepiac - naprawde mnie to interesuje)
    bo dla mnie z wszysktich umieszczonych dopasowane jst jedynie 2 - na zasadzie - gdzies w sasiednim budynku byla impreza a ze toaleta zajeta to laska poszla sie wysikac do rudery obok.
    cala reszta z mazana na twarzy 5tka w szczegolnosci jakos mnie nie przekonuje. a poniewaz modelka fajna, a autor zdjec sie natrudzil by je zrobic, wiec staram sie zrozumiec.

Domyślnie

a ze autorem jestem ja tych zdjęć próbuje ci powiedzieć spodobały mi sie kafelki i ściany była to moja 2 sesja wiec na początku mało kto mysli o takim czymś jak dobór stroju do miejsca lub odwrotnie na razie sie uczę ogólnie wiec czy to jest az takie złe? kolejne rzeczy będą bardziej przemyślany i dopasowana ...

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Menar Zobacz posta
    była to moja 2 sesja wiec na początku mało kto mysli o takim czymś jak dobór stroju do miejsca lub odwrotnie
    bardzo ale to bardzo sie mylisz. zdjecie powstaje w glowie na dlugo przed tym zanim wezmiesz aparat do reki. t nie tak ze idziesz i mowisz o zajebiste kafelki walniemy tu sobie sesyjke jakiejs laski. myslisz PRZED sesja. znalazles fana miejscowke - myslisz jaka stylizacja do niej pasuje. masz fajne ciuchy - myslisz w jakim mijescu je sfocic... to musi ze soba grac
    na razie sie uczę ogólnie wiec czy to jest az takie złe? kolejne rzeczy będą bardziej przemyślany i dopasowana ...
    zly jest sposob myslenia. w tym momencie czy zdjecia sa zle czy dobre nie ma zadnego znaczenia.
    pamietaj - myslimy PRZED sesja sama sesja to tlko odtworzenie tego co zaplanowales (oczywiscie nei zawsze u daje sie w 100% ale wlasnie do teog trzeba dazyc)

Domyślnie

ok to bede starał sie właśnie do tego dążyć

Domyślnie

ale co modelka ma na twarzy ?? na 5 i 6 ??

Domyślnie

bawiła się w rambo i maznela sobie pasek..

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów