Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Witam Tomku
    kurcze nie wiem co sie stalo , ale te zdjecia odstaja bardzo na minus od Twojego zwyklego poziomu i roboty
    do 12-go ... to w zasadzie gdyby nie Twoj podpis pomyslalbym , ze te fotki pstrykal ktos bardzo niedoswiadczobny + niezbyt trafiajacy Af ...
    ...
    ja jestem na nie
    z ryby fajne ...
    Art

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egoiste Zobacz posta
    Witam Tomku
    kurcze nie wiem co sie stalo , ale te zdjecia odstaja bardzo na minus od Twojego zwyklego poziomu i roboty
    do 12-go ... to w zasadzie gdyby nie Twoj podpis pomyslalbym , ze te fotki pstrykal ktos bardzo niedoswiadczobny + niezbyt trafiajacy Af ...
    ...
    ja jestem na nie
    z ryby fajne ...
    Art
    Art z tym Af to chyba coś przesadziłeś albo zapomniałeś jak się foci boks? I z tym się nie zgadzam, co do gali to poziom walk był średni, były i będą lepsze gale(tak fIlek?) a co za tym idzie foty- mam nadzieję
    Było nas tam z 10 osób a tylko ja wstawiłem foty, czekam na pozostałych i porównam jak wypadłem.

Domyślnie

ze mną wygrałeś ja nie miałem co wrzucić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Art z tym Af to chyba coś przesadziłeś albo zapomniałeś jak się foci boks? I z tym się nie zgadzam, co do gali to poziom walk był średni, były i będą lepsze gale(tak fIlek?) a co za tym idzie foty- mam nadzieję
    Było nas tam z 10 osób a tylko ja wstawiłem foty, czekam na pozostałych i porównam jak wypadłem.
    Dyziek, złej baletnicy... A tak poważnie - najłatwiej się fotografuje ciężkie wagi, czyli np. Mike. Jeśli chodzi o Cruiser i lżejsze, to sprawa wygląda inaczej. Co do walk - widywałem gorsze. W Stalowej walka wieczoru to będzie Grześ Soszyński, więc ściemy nie ma

Domyślnie

Dokładnie filek, tam będzie test

ps. Odpowiedz mi na PW w wolnej chwili

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Dokładnie filek, tam będzie test

ps. Odpowiedz mi na PW w wolnej chwili
    Jeszcze sprawa się nie wyjaśniła. Jutro będę dzwonił to zobaczymy

Domyślnie

Tomek czemu nie D300 ?

Domyślnie

jak zwykle fajnie pokazane

Domyślnie

Zdecydowanie 12 - kwintesencja walki i dobrego reportażowego zdjęcia. Pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów