A mnie się tytuł w ogóle nie podoba - a wręcz myślę, że jest głupi - na pograniczu kawałów o tym dniu...
![]()
Szukaj
A mnie się tytuł w ogóle nie podoba - a wręcz myślę, że jest głupi - na pograniczu kawałów o tym dniu...
![]()
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
eldritch - dlaczego ?
Fakt, że użyłem części znanego sloganu reklamowego nie neguje mojego szacunku do sytuacji, która miała tam miejsce.
Jeśli tak to odebrałeś - przykro mi.
Nad tytułem myślałem długo i taki wydał mi się najcelniejszy.
"Prawie" - podkreśla tu zarówno wielkość samolotu jak i rozmiar wież.
Nie miałem złych intencji.
Bardzo fajnie wypatrzone - niezly kadr.
Pozdr
nie wątpię
ja tylko stwierdzam fakt - a raczej moje odczucie
a to odczucie jest takie, że ta fotka + tytuł to miał być żart, miał bo nie jest to szczególnie śmieszne jak się nad tym zastanowić - nie wiem czy wypada żartować z 11 września
po prostu wg mnie zrobiłeś z tego parodię 11.09 - właśnie dzięki "jakości" wież i tej awionetki.
ale ja tylko mówię co myślę - i jestem ostatnią osobą przed którą miałbyś się tłumaczyć czy coś w tym stylu.
sam się zastanów na ile ja mam rację...
edit:
tzn. żeby uściślić - ja nie mówię, że tytuł do zdjęcia nie pasuje - uchwyciłeś to "dobrze"
tylko czy powinieneś to był tak uchwycić...
wyobraź sobie czarno-białe zdjęcie małego metalowego piecyka na drewno z wysokim kominem sięgającym do dachu - jakim kiedyś ogrzewano pomieszczenia - z podpisem "prawie jak Auschwitz"
"Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka
Świetnie wypatrzone. Ja bym nie ucinał niczego. Dobrze jest.
Pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Ja tez postawilbym akcent na 'prawie'ale reszta mi pasuje - chociaz chyba trzeba delikatnie wyprostowac bo wieze chyla sie ku prawej stronie
![]()
samo ujęcie dobre , podobają mi się kontury. lubię takie 'akcje' w kadrze.
ale jak już ktoś wspomniał , tytuł nie trafiony. jeśli ktoś z odbiorców zauważyłby w tym 11.09 to już jego problem , myślę że autorowi jakoś tak nie wypada.
Dla mnie bomba, świetne zdjęcie i ujęcie
pozdrawiam
D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600
Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson
Skontaktuj się z nami