No wspaniałe. Kadry, kolor. Szczere gratulacje
Szukaj
No wspaniałe. Kadry, kolor. Szczere gratulacje
do mnie trafia jedynka - na dwójce i trójce przeszkadza mi normalna podłoga niezbyt mz.komponujaca sie ze zmienioną kolorystycznie górą ,najbardziej mnie razi ten efekt na dwójce - natomiast kadry są ok.
pozdrawiam![]()
Dwójka fajnie wciąga![]()
dwójka MZ, jest bardzo dobrze mam pewne wątpliwości do tych "desek" obok ale i tak mi się bardzo podoba
1 i 2 bardzo na tak. Obrobka i tonacja mi odpowiada.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Tak,dwójeczka b.ładna.
Co do zafarbu..już niewiele jest mnie w stanie ruszyć.Nie takie "dziwolągi" się tu spotyka...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Świetne prace... Gdybym zaś miał wyróżnić którąś z nich, to byłaby to 2, tak też czynię oceniając jednocześnie wątek...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
zafarb jest w 100% naturalny , żadnych zabaw w PS.. mogłem go usunąć własnie w PS ale wydaje mi się że nie wygląda jakoś mega tragicznie.
co do desek na piasku na 2. to troche mi przeszkadzały w kadrze kiedy robiłem zdjęcie, ale nie chciałem robić porządków rybakom którzy kręcili się niedaleko..
dziękuję wszystkim za komenty. w wolnej chwili zapraszam na ihmin.digart.pl![]()
Dwójka jest przesympatyczna.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Bardzo ładnie pokazałeś to miejsce.
Skontaktuj się z nami