Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Gdynia Orłowo

Domyślnie

No wspaniałe. Kadry, kolor. Szczere gratulacje

Domyślnie

do mnie trafia jedynka - na dwójce i trójce przeszkadza mi normalna podłoga niezbyt mz.komponujaca sie ze zmienioną kolorystycznie górą ,najbardziej mnie razi ten efekt na dwójce - natomiast kadry są ok.

pozdrawiam

Domyślnie

Dwójka fajnie wciąga

Domyślnie

dwójka MZ, jest bardzo dobrze mam pewne wątpliwości do tych "desek" obok ale i tak mi się bardzo podoba

Domyślnie

1 i 2 bardzo na tak. Obrobka i tonacja mi odpowiada.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Tak,dwójeczka b.ładna.
    Co do zafarbu..już niewiele jest mnie w stanie ruszyć.Nie takie "dziwolągi" się tu spotyka...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Świetne prace... Gdybym zaś miał wyróżnić którąś z nich, to byłaby to 2, tak też czynię oceniając jednocześnie wątek...

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Tak,dwójeczka b.ładna.
    Co do zafarbu..już niewiele jest mnie w stanie ruszyć.Nie takie "dziwolągi" się tu spotyka...
    Pzdr
    Andrzej
    zafarb jest w 100% naturalny , żadnych zabaw w PS.. mogłem go usunąć własnie w PS ale wydaje mi się że nie wygląda jakoś mega tragicznie.

co do desek na piasku na 2. to troche mi przeszkadzały w kadrze kiedy robiłem zdjęcie, ale nie chciałem robić porządków rybakom którzy kręcili się niedaleko..

dziękuję wszystkim za komenty. w wolnej chwili zapraszam na ihmin.digart.pl

Domyślnie

Dwójka jest przesympatyczna.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów