Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
    Piotr_ek
    Gość

Domyślnie nocą [Piotr_ek]

Witam !

Dwa kadry z lubelskiej starówki...
    Nocą...
    Krzywizny zamierzone, światła wyjarane...

1.

2.

Dziękuję

Domyślnie

Ja bym jedynkę jednak lekko podorostował
    Do prostowanie dwójki już się nie będę czepiał bo widać że autor miał taką wizję i mnie ta wizja się podoba
    Pozdrawiam

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Ja bym jedynkę jednak lekko podorostował
    Miałem już naprostowaną, zrobioną konwersję i dany jakiś tam zafarb - pracowałem nad tym ze 30min i nagle wyskoczył critical error i cała robota poszła fpizdu...

Oszczędny w słowach Awatar pukas
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

zawsze zastanawialem sie jak to naprostowac - mialem kiedy o tym artykul ale mi wcielo - macie moze jakies linki do turotoriali o prostowaniu na necie ?
    nie trzeba wzywać doktora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pukas Zobacz posta
    o prostowaniu na necie ?
    :P

Na necie nie ale na PS tak Tu np taki jeden obrazujacy co i jak mozna zrobic.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pukas Zobacz posta
    zawsze zastanawialem sie jak to naprostowac - mialem kiedy o tym artykul ale mi wcielo - macie moze jakies linki do turotoriali o prostowaniu na necie ?
    A tu poradnik bombla jak to zrobić
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=46660

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Miałem już naprostowaną, zrobioną konwersję i dany jakiś tam zafarb - pracowałem nad tym ze 30min i nagle wyskoczył critical error i cała robota poszła fpizdu...
    Niestety czasami tak się dzieje. Ale myślę że warto się pobawić bo zdjęcie jest naprawdę fajne

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

a ja Wam powiem, że jak się nie da naprostować to trzeba ładnie pokrzywić i też będzie miało swój urok

Domyślnie

1ka bardzo się podoba - bardzo przyjemna konwersja do BW. Co do 2ki - ciekawie jak by wyglądała ta przypora, jeśli Podszedłbyś bliżej?

Oglądam ze zdjęcia na lapku w pracy - wokół toporków na froncie zamku widzę ciemniejszą plamę. Ktoś jeszcze ma to samo?

Domyślnie

1ka za obrobke - bardzo fajnie Ci to wyszlo.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

jedynka bardzo fajna fajny kadr i bw z zafarbem wszystko na plus, dwójka jest też ok ale w zestawieniu tych 2 kadrów wypada gorzej - trzeba było odzielnie wrzucic

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów