Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: chwila zadumy

Domyślnie chwila zadumy

chwila zadumy nad ludzkim losem - cmentarz zydowski
    1.
    2.

Oszczędny w słowach Awatar Ambrosious
    Miasto
    Wwa-Ursynów-Imielin

Domyślnie

Wydaje się, że tytuł i tekst wprowadzenia jest tym co powinno wyniknąć z patrzenia na obraz. To tak: jakbyś na początku opowiedział zakończenie powieści albo sugerował jak widz "powinien" zareagować.

Domyślnie

z ciekawosci, to gdzie tu jest "ludzki los" ?
    bo dla mnie to szczatki nagrobka, ale nie znam tego wyznania i moze faktycznie sie wyglupilem....
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Nie trafiony ten tytuł do zdjęć...

Domyślnie

według mnie chodzi o zapomnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oscyp33 Zobacz posta
    według mnie chodzi o zapomnienie
    to mialem na mysli , czy tytul zly ? mozliwe .
    ludzie stawiaja sobie pomniki wlasnie po to zeby nie zapomniec a patrzac na takie kawalki mozna sie chwile zadumac

Domyślnie

nie no tytuł mi się podoba to co nas wszystkich czeka to śmierć a potem zapomnienie czyli zniszczony grób idealnie pasuje

Domyślnie

moim zdaniem nad tymi zdjeciami nie warto dumać nawet i 5 sekund. Są to zupełnie przypadkowe fotki połamanych nagrobków, zrobione bez jakiegokolwiek pomyslunku, koncepcji i wysiłku.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Witam,
    Czuję intencję, ale... ja bym to zdjęcie (-cia) zrobił z dużo niższej perspektywy, by coś jeszcze w kadrze złapać. Może inne macewy.
    Myślę, że chciałeś "przez szczegół" pokazać więcej niż przez całość.
    Wg. mnie 1 lepsza, bo istotniejszy element obrazu (fragment macewy z tekstem) znalazł się w "mocnym" punkcie obrazu, a nie centralnie jak na 2-ce. No i podciągnąłbym "letuchno" kontrast. Ale może marudzę.
    - Janusz(W)
    "...Człowiek to jedyne zwierzę które się rumieni. I jedyne, które ma za co..." - Mark Twain

Uprawnienia umieszczania postów