Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

no to i ja sobie nie mogłem dmówić małego porannego ćwiczenia. Zdjecie obrobione wyłącznie w ACR

I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa/Gocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Może tak:
    normalnie pozostajesz moim guru w kwesti obróbki, super!
    Żeby ja tak umiał

Pablo.

Domyślnie

autograf - bardzo ciekawa przeróbka, takie nawiązanie do "Białej lokomotywy" Stachury?

lechupe - również ciekawie, postaram się w podobnym stylu przerobić inne zdjęcia z tego miejsca i zobaczyć jak wyjdą.

Domyślnie

travis69 a ja bym na twoim miejscu jedynie ciutke podniosl kontrast w Twojej dwojce. Zdjecie tak obrobione ma swietny, half-life'owy, fallout'owy klimat. Bardzo mi sie podoba
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

nie moglem wyedytowac posta poprzedniego - z gory przepraszam za dubel.

Pobawilem sie troszke - nie do konca jest to to, o czym mowilem wyzej, ale wena przychodzi wraz z materialem do pracy.

Kontrast, troche zabawy kolorkami, celowo przeostrzone.

Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Jak dla mnie wersja lechupe jest najlepsza choc na moje oko za zimna (odjal bym troche niebieskiego). Propozycja autografa za bardzo pojeachana. Kolor trawy jakis toksyczny, zrobila sie brzydka poswiata nad pociagiem, a przez smolista winiete rogi stracily szczegoly.

Moja prpozycja to b&w (niestety NEF juz nie jest dostepny wiec przerabialem jpga z pierwszej strony dlatego taka slaba jakosc):

Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Smile pomoc..

chciałbym zapytać jak obrobić fotke żeby był takki efekt jak na fotce, którą przerobił autograf..(bo ja dopiero ucze się)...

Domyślnie

Przyłączę się do prośby - autograf napisz coś więcej niż "krótka zabawa krzywymi"
    pozdrawiam

bombel
    Gość

Domyślnie

Autograf - napisz 'długa zabawa krzywymi'.

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Autograf - napisz 'długa zabawa krzywymi'.
    Powiesz, że jest okej? Czy nie?

Uczę się od najlepszych! Ale nazwisk nie zdradzę.

P.S. Z tego co pamiętam - przede wszystkim krzywe były..

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów