no to i ja sobie nie mogłem dmówić małego porannego ćwiczenia. Zdjecie obrobione wyłącznie w ACR
Szukaj
no to i ja sobie nie mogłem dmówić małego porannego ćwiczenia. Zdjecie obrobione wyłącznie w ACR
I'm not always right, but I'm never wrong...
autograf - bardzo ciekawa przeróbka, takie nawiązanie do "Białej lokomotywy" Stachury?
lechupe - również ciekawie, postaram się w podobnym stylu przerobić inne zdjęcia z tego miejsca i zobaczyć jak wyjdą.
travis69 a ja bym na twoim miejscu jedynie ciutke podniosl kontrast w Twojej dwojce. Zdjecie tak obrobione ma swietny, half-life'owy, fallout'owy klimat. Bardzo mi sie podoba
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
nie moglem wyedytowac posta poprzedniego - z gory przepraszam za dubel.
Pobawilem sie troszke - nie do konca jest to to, o czym mowilem wyzej, ale wena przychodzi wraz z materialem do pracy.
Kontrast, troche zabawy kolorkami, celowo przeostrzone.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Jak dla mnie wersja lechupe jest najlepsza choc na moje oko za zimna (odjal bym troche niebieskiego). Propozycja autografa za bardzo pojeachana. Kolor trawy jakis toksyczny, zrobila sie brzydka poswiata nad pociagiem, a przez smolista winiete rogi stracily szczegoly.
Moja prpozycja to b&w (niestety NEF juz nie jest dostepny wiec przerabialem jpga z pierwszej strony dlatego taka slaba jakosc):
chciałbym zapytać jak obrobić fotke żeby był takki efekt jak na fotce, którą przerobił autograf..(bo ja dopiero ucze się)...![]()
Przyłączę się do prośby - autograf napisz coś więcej niż "krótka zabawa krzywymi"![]()
pozdrawiam
Autograf - napisz 'długa zabawa krzywymi'.![]()
Skontaktuj się z nami