Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Pilot do D70

Domyślnie Pilot do D70

Dziś zajrzałem do pewnego sklepu i zapytałem o piloty do D70 bez większych nadziei. Gość powiedział, że sprowadzają na zamówienie w cenie 119 zł /szt. Pytałem czy biorą z Nikon Polska - nie, mają własnych dostawców Ponieważ na Allegro i w Nikon Polska panuje posucha jeśli chodzi o w/w sprzęt, pomyślałem sobie, że może być to dość istotne dla niektórych ludzi. I teraz pytanie do Admina: czy podanie namiaru na sklep nie będzie jakimś foux-pas, próbowałem doszukać się jakichś zasad podawania adresów na Forum [jakby nie było jest to reklama], ale jak zwykle nie znalazłem

Pozdrawiam

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

a pytałeś ile kosztuje u hesji
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wawa / Jasło

Domyślnie

Witam!
    Dzisiaj dostalem pilota do D70. Jest nieoryginalny, kupiony na eBay'u za $23.
    Dziala rewelacyjnie!!! Ma mocny sygnal, w pomieszczeniu dziala z kazdego kierunku, nawet jesli stoi sie za aparatem. Na zewnatrz jeszcze nie sprawdzalem, ale podobno dziala z 10m. Do pilota dostalem dodatkowa baterie i zwijany sznureczek do przyczepienia np. do paska. Nie uzywalem oryginalnego, wiec nie moge porownac, ale ze swojego jestem bardzo zadowolony.
    Pozdrawiam
    D90 | 18-200 DX | 35 DX | SB-800 | Nova 3AW | Coolpix P310
    There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.

Domyślnie

Jesli ktos ma Pocket PC to moge podac ustawienia do D70!

Juz podaje, moze sie przydac TV Sanyo kanal 8!!!!!!

Domyślnie

A ja tak z ciekawości...

Czy taki pilocik służy tylko do zwalniani migawki, czy aparat jeszcze ostrzy przy naciśnięciu przycisku?

Z góry dzięki za odpowiedź.
    Pozdrawiam,

Maksiasty

D70 i parę szkiełek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wawa / Jasło

Domyślnie

tez ostrzy
    There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.

Domyślnie

@bart_i: jak? wciska sie do polowy, czy po nacisnieciu aparat najpierw ostrzy, a pozniej robi zdjecie?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wawa / Jasło

Domyślnie

to jest pilot nieoryginalny, do tv, chociaz z wygladu bardziej przypomina pilota do alarmu samochodowego. Po nacisnieciu aparat najpierw ostrzy, a pozniej robi zdjecie.
    Tutaj jest link do aukcji:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...871712547&rd=1

Domyślnie

a to niebieskie to coz to ?

moze ktos sprowadzi kilka dla forumowiczow ?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wawa / Jasło

Domyślnie

To niebieskie to rozwijany sznureczek do zaczepienia gdzies, fajny i przydatny gadzet. Moze dzieki niemu nie zgubie szybko pilota

Mysle, ze taki pilot kosztuje grosze, tylko facet wzial sie na sposob i sprzedaje go do aparatow jako alternatywa do ML-L3, ktorego albo nie ma, albo jest drogi.
    Mozna go zaprogramowac do wszystkiego, ciekawe czy auta tez otwiera?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów