Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Makrowygibasy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Makrowygibasy

Witam ponownie. Kilka makrowygibasów ze wspólnej szuflady mojej i mojej żony

Saperda scalaris

Thomisidae

Urophora cardui (?)
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

fajne są (szczególnie 2.), ale na wszystkich przegiąłeś albo z ostrym światłem, albo ze zbyt dużym kontrastem (albo jedno i drugie)...
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Domyślnie

Dzięki

Cytat Zamieszczone przez wigi Zobacz posta
    fajne są (szczególnie 2.), ale na wszystkich przegiąłeś albo z ostrym światłem, albo ze zbyt dużym kontrastem (albo jedno i drugie)...
    W pewnym sensie i 1 i 2. Część zdjęć robiona w totalnych ciemnościach (aby draństwo nie ganiało zbyt aktywnie, zwłaszcza ten rzemlik), flesz daje tu główne źródło światła. Foty wrzucam na serwis gdzie zdjęcia z mocnymi kontrastami "podchodzą bardziej".

Cytat Zamieszczone przez glisek
    o kruca... świetne wygibasy. Kiedy można liczyć na jakiś drukowany katalog robali różnych i domowych?
    Heh. Prawdę powiedziawszy dotychczas sprzedaliśmy z żoną może ze 2-3 zdjęcia + 1 artykuł. Generalnie makro nie cieszy się wzięciem, więc raczej nie widzę szans na robienie albumu. Jak doszlifuje się technikę (nadal są braki) i uzupełni bazę zdjęć o więcej ciekawych (i dobrych) ujęć, może coś z tego będzie. Kwestia odległej przyszłości.
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Chyba troche prawdy jest w tym, że mocno kontrastowe 1 i 2ka i że na 3ce ździebko mocne swiatło... mam w pamięci Twoje Gekoniki i Żabki świetnie doświetlone z bajkowymi kolorkami i tamte zdjęcia uwazam za mistrzostwo świata w doświetlaniu lampą. Tu nie jest źle, a moim u faworytem jest pajączek

Cytat Zamieszczone przez Dark Zobacz posta
    Foty wrzucam na serwis gdzie zdjęcia z mocnymi kontrastami "podchodzą bardziej".
    Jaki serwis ..jesli można wiedzieć?

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

Fajne
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dziękujemy (piszę w dwóch osobach )

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Jaki serwis ..jesli można wiedzieć?
    deviantart.com
    | DA | WWW | Blog |

Domyślnie

Wygibasy najlepsze na pierwszym i ostatnim. A jedynka to jakoś tak nawet mi się z ostatnio oglądanymi "ślubniakami" skojarzyła...
    Pozdrawiam,
    (...\/...)

Domyślnie

o kruca... świetne wygibasy. Kiedy można liczyć na jakiś drukowany katalog robali różnych i domowych?
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów