Szukaj
pikne panie pikne
fajne są (szczególnie 2.), ale na wszystkich przegiąłeś albo z ostrym światłem, albo ze zbyt dużym kontrastem (albo jedno i drugie)...
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Dzięki
W pewnym sensie i 1 i 2. Część zdjęć robiona w totalnych ciemnościach (aby draństwo nie ganiało zbyt aktywnie, zwłaszcza ten rzemlik), flesz daje tu główne źródło światła. Foty wrzucam na serwis gdzie zdjęcia z mocnymi kontrastami "podchodzą bardziej".
Heh. Prawdę powiedziawszy dotychczas sprzedaliśmy z żoną może ze 2-3 zdjęcia + 1 artykuł. Generalnie makro nie cieszy się wzięciem, więc raczej nie widzę szans na robienie albumu. Jak doszlifuje się technikę (nadal są braki) i uzupełni bazę zdjęć o więcej ciekawych (i dobrych) ujęć, może coś z tego będzie. Kwestia odległej przyszłości.Zamieszczone przez glisek
Chyba troche prawdy jest w tym, że mocno kontrastowe 1 i 2ka i że na 3ce ździebko mocne swiatło... mam w pamięci Twoje Gekoniki i Żabki świetnie doświetlone z bajkowymi kolorkami i tamte zdjęcia uwazam za mistrzostwo świata w doświetlaniu lampą. Tu nie jest źle, a moim u faworytem jest pajączek
Jaki serwis ..jesli można wiedzieć?
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Wygibasy najlepsze na pierwszym i ostatnim. A jedynka to jakoś tak nawet mi się z ostatnio oglądanymi "ślubniakami" skojarzyła...
Pozdrawiam,
(...\/...)
o kruca... świetne wygibasy. Kiedy można liczyć na jakiś drukowany katalog robali różnych i domowych?
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Skontaktuj się z nami