Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Ania

Domyślnie

1. kadr mi się nie podoba. to, że dziwnie cięte - może sobie być, lubię nietypowo, ALE prawa strona została tak obcięta (a PD jest tak ciemny), że gubią się kształty, wyszło przez to 'zwaliście' a sądzę, że małżonka to zgrabna i drobna kobietka, więc nie ma czego ukrywać.
    Pozatym naciągnięta bluzka pod prawym ramieniem też nie wygląda korzystnie.

Diabeł tkwi w detalach.

Co do światła się nie wypowiadam, bo nie znam się na studyjnych fotkach - albo inaczej, nie trafia do mnie takie oświetlenie.

Pozdrawiam
    d80 + portretówka.

Domyślnie

Rewelacyjne fotki i żonka śliczna .

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heartbeats Zobacz posta
    1. kadr mi się nie podoba. to, że dziwnie cięte - może sobie być, lubię nietypowo, ALE prawa strona została tak obcięta (a PD jest tak ciemny), że gubią się kształty, wyszło przez to 'zwaliście' a sądzę, że małżonka to zgrabna i drobna kobietka, więc nie ma czego ukrywać.
    Pozatym naciągnięta bluzka pod prawym ramieniem też nie wygląda korzystnie.

Diabeł tkwi w detalach.

Co do światła się nie wypowiadam, bo nie znam się na studyjnych fotkach - albo inaczej, nie trafia do mnie takie oświetlenie.

Pozdrawiam
    PD ciemny, bo taki mial byc. Bluzki faktycznie nie zauwazylem, moze cos sie da jeszcze z tym zrobic. To ze diabel tkwi w detalach, to masz calkowita racje tylko musze sie nauczyc dostrzegac te detale, zanim nacisne spust migawki.
    Dzieki za komentarz i pozdrawiam.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów