Szukaj
2 jest fajna, ale buraka strzeliles niezlego(odbicie sztuczne)
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
dwójka fajna tylko strasznie oczojebna
cóż za wysublimowana krytyka. Trafiająca w punkt, a jednoczesnie ujmująca liczbą możliwych interpretacji...
2-ka jest dośc zwykła, natomiast 1-ka - całkiem interesująca.
Ładny, nieprzeładowany kadr. Czytelnie podany.
Dalszy rozwój tego zdjęcia (bo to kimo wszystko półprodukt jest) widziałbym w rozważeniu równych proporcji pomiędzy pasami łąki, drzew i nieba, oraz w próbie wyciagnięcia wiekszej ilości szczególów i odcieni kolorystycznych z drzew.
I'm not always right, but I'm never wrong...
[QUOTE=lechupe;945372]cóż za wysublimowana krytyka. Trafiająca w punkt, a jednoczesnie ujmująca liczbą możliwych interpretacji...QUOTE]
Myślałem, że tylko mnie drażnią takie wypowiedzi. Na szczęście nie jestem sam.
Zdjęcia ładne, choć nie porywające.
Heh. "Oczojebność" celowa, bo jesień i koniec. Taki miałem zamysł, żaden suwak mi się nie wymknął spod kontroli. Seeker, mam nadzieję, że żartujesz z tym "sztucznym odbiciem"Lechupe, nr 1 to mistrzostwo obróbki nie jest, ale przechodziłem przez etap rozjaśniania cieni i większego wydobywania szczegółów i powiem, że było mdło i bez życia. Rewelacyjnie nie będzie, bo wszystko robione badziewnym tele 70-300G. Jak na to szkło to nie poszło aż tak źle.
Dzięki za odwiedziny i komentarze.
Pozdrawiam.
Przyzwoite foty ale jakoś nie powalają.
Pozdrawiam![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Jestem za jedynka, fajny, spokojny obrazek.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Mam jeszcze jedną wersję jedynki, tym razem z owcami![]()
![]()
(kolory trochę cieplejsze, więc zaraz ktoś powie, że za dużo żółtego)
3.
Skontaktuj się z nami