Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: W trzcinach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diZaster Zobacz posta
    dlaczego, co jest w tym kadrze
    prosze powiedziec.

ja tu nie widze NIC, jedno z najslabszych zdjec harb'a od bardzoo dawna.
    co sie tutaj tak podoba.

jednostajna, niemal pomaranczowa pulpa.
    do tego krzaki.
    nie wiem
    nic.
    diZaster - sorry nie bronie tego zdjecia na siłę - żebyś tego tak nie odebrał - Tobie nie podoba się "bałagan" pamiętam jak komentowałes kiedys moja fotke ze szwecji "dzika natura" pisałes tam ze krzaczory ect - Ty lubisz uporzadkowane kadry ,wystarczy spojrzeć na Twoje fotki (oczywiscie każdy ma prawo do swojego zdania - i ja szanuję Twoje )

ale tamto zdjecie nie umywa się do tego - tutaj mnie urzeka własnie ta dzikość tego miejsca - pseudo dzikość bo kadr wbrew pozorom jest uporzadkowany (długo się zastanawiałem jak to pokazać) - kadrowany z rozmysłem bez cropowania ( ja praktycznie nigdy nie docinam zdjęć ) a co jest na tej fotce ---- klimat ,swiatło , jak to napisał Szuwar
    Oooo .... bardzo ładne "naturszczykowe" zdjęcie
    sama przyroda bez upiększeń - tę fotkę cenię sobie wysoko , podobnie jak tę "gdzieś na Kaszubach" nie jest to zdjęcie z pokroju wakacyjnych ambitniejszych landszaftów - dla mnie do mojego, tego lepszego albumu

pozdrawiam Cię serdecznie

ps. mógłbym pójść nad morze a mieszkam blisko i trzasnąć pod publiczkę fajne kolorowe foto i cieszyć się ze jestem "MISZECZEM" ale to nie o to chodzi

Domyślnie

B.fajne.Lubię takie kadry.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jak ja to lubie - jest klimacik.
    Pozdrawiam.
    Czlowiek rodzi sie madry,pozniej idzie do szkoly,cale zycie sie uczy i umiera glupi.

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

hm, no moze i tak, ale mnie to nadal nie przekonuje.
    jak dla mnie to slabe jest niestety, a zdjecia ladne robisz i widzialem i wiem

co innego jakbym nie widzial, to bym sie zdziwil, ze tak przyjete.
    a tak to wiem, ze potrafisz

ps. mógłbym pójść nad morze a mieszkam blisko i trzasnąć pod publiczkę fajne kolorowe foto i cieszyć się ze jestem "MISZECZEM" ale to nie o to chodzi
    prawda

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    To powinno być BW. Moim zdaniem oczywiście.

Natomiast samo złapanie, wypatrzenie takiego kadru - mistrzostwo świata.
    Coraz lepiej ci idzie to patrzenie przez wizjer i szkło tego nikona Harb.
    Gratuluję, bo to jest naprawdę kadr z gatunku tych, na który 97% posiadaczy aparatu nie zwróci uwagi.
    Pięknie anchel to ująłeś i zgadzam się z Tobą w pełni oprócz tego bw, choć to rzecz gustu.

Na tej fotce subtelna kolorystyka, światło i "prosty, zwyczajny" kadr pięknie się uzupełniają.
    NIKON - system

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów