widze ze pozioooom poszedl tak do góóóóóóóóry ze mnie to wyrywa ze skarpetek....
jak mi napiszesz ze 4ka to nie Photoshop to zaczne Cie calowac po ..... obiektywach(zaslinione moze nie bede dzialac
)
Szukaj
widze ze pozioooom poszedl tak do góóóóóóóóry ze mnie to wyrywa ze skarpetek....
jak mi napiszesz ze 4ka to nie Photoshop to zaczne Cie calowac po ..... obiektywach(zaslinione moze nie bede dzialac
)
Witam! Ci co mnie znają to wiedzą, a ci co nie znają to zapewne domyślają się, że fotografowaniem samolotów zajmuję sie dopiero od zeszłego roku tzn. od ubiegłorocznego Axalp, a więc staż mój w tym temacie jest żaden i nigdy nie porównam się do poziomu i talentu jaki prezentują koledzy - pasjonaci z tego działu. Nie mniej jest mi przyjemnie, jeśli czytam pochlebne opinie na temat moich fotek i ciesze się, że Wam się podobają i, że mogę Was nieraz czymś zaskoczyć........... ale się rozpisałem
Deoc, w przyszłym roku na Axalp na wszystkie szkła kupuje pokrowcebo obawiam się, że od całowania ich przez Ciebie może na nich wystąpić opryszczka, a to pogorszyło by jakość moich fotek. Myślę, że tego nie chcesz.
Co do fotki nr.4 to oczywiście, że korzystałem z photoshopaale tylko w zakresie kadrowania, lekkiego podciągnięcia kontrastu i końcowego wyostrzenia nic poza tym. Oryginał NEF-a do wglądu w moim archiwum.
Pozdrawiam Wszystkich
Dwójka najfajniejsza.
Zeby nie strzelali z ostrej amunicji to chętnie bym się wybrał na przeciwległą górę.
Skontaktuj się z nami