Ostrów Tumski we Wrocławiu
Szukaj
Ostrów Tumski we Wrocławiu
ogólnie to bardzo szaro, bez kontrastu, kadr mocno pościskany. Może to ostre światełko wykorzystać, by tak płasko nie było..?
stock, to "szaro" to oczywiście zamierzone. Szkoda, że się nie podoba. Zgodzę się, że trochę ciasno. Z prawej strony ta ciasnota wymuszona przez drugą wieżę, której nie chciałem pokazywać. A czy jest "płasko"? Wg mnie nie.
Ja również, ale tu chodziło o stylizację na stare zdjęcie (jak to zauważył elix).Zamieszczone przez stock
3 całkiem ciekawie.
Moim zdaniem tutaj to "szaro" to akurat nie jest wada. Przywodzi mi to na myśl jakieś takie stare zdjęcia z lat 80 - ta neutralna konwersja jest tu jak najbardziej na miejscu. Ja jestem na tak.
Numer 3 super, 2 niezłe, 1 całkiem całkiem, a to nienumerowane, szare do mnie nie trafia. Zdaje mi się, czy na nr 1 masz duuże szumy?
Rzeczywiście jedynka ma większe szumy. Wszystkie zdjęcia były robione w podobnych warunkach i mają podobny histogram. Różnią się tylko czasem ekspozycji. W pierwszym to 5 s, a w pozostałych 1,6 s. Wygląda, że to jest przyczyną większych szumów.Zamieszczone przez Qiubag
Skontaktuj się z nami