Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    autograf
    Gość

Domyślnie

Nie chce wyjść na czepialskiego - ale trzeba było dać kadr ukośny jak na trójce. A tak ani prosto ani krzywo.

Domyślnie

autograf ale o czym ty do mnie piszesz? to mam uciąć na przykład kontrabas czy może lepiej głowę Nowaka?
    D750X2 /FM/ dużo gratów

autograf
    Gość

Domyślnie

Wystawiłeś tu zdjęcia tak? Możemy oceniać? Możemy mieć własne zdanie?

Jeśli trzy razy odpowiedź brzmi TAK, to wróć i raz jeszcze przeczytaj dlaczego mi te zdjęcia się nie podobają.

Domyślnie

Jestem na tym forum od 3 lat. Przez te 3 lata wstawiam zdjęcia i jakoś nigdy nie mam probleu z otrzymaniem uzasadnienia na krytykę czy pochwałę. Masz prawo pisać swoje zdanie a ja mam prawo pytać o uzasadnienie, mam prawo się z nim nie zgodzić bo też jakąś tam świadomość fotograficzną posiadam.

Proszę moda o zamknięcie a najlepiej skasowanie tego tematu.
    D750X2 /FM/ dużo gratów

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoGRAFIK Zobacz posta
    Jestem na tym forum od 3 lat. Przez te 3 lata wstawiam zdjęcia i jakoś nigdy nie mam probleu z otrzymaniem uzasadnienia na krytykę czy pochwałę. Masz prawo pisać swoje zdanie a ja mam prawo pytać o uzasadnienie, mam prawo się z nim nie zgodzić bo też jakąś tam świadomość fotograficzną posiadam.
    Przecież napisałem. Nie rozumiem skąd takie oburzenie?!

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Jedynka krzywa. Blik na dwójce dyskwalifikuję fotę. Na trójce natomiast obciąłeś kończynę.
    To nie jest wyjście z sytuacji. Nie ma się co gniewać. W końcu Wszyscy się ciągle uczymy.

Domyślnie

skoro masz "jakąś tam świadomość" to pewnie zdajesz sobie sprawę, że te zdjęcia są słabe technicznie. Chociażby ta cholerna flara nie wygląda zbyt dobrze. Poza tym imo obiektyw sobie nie radzi zbyt dobrze z pracą pod światło bo na dwa pierwsze straciły kompletnie kontrast.

Domyślnie

Kojarzę lepsze zdjęcia Twojego autorstwa, no cóż nikt nie jest doskonały.
    Trochę więcej dystansu również życzę.

Domyślnie

Najfajniejszy kadr wg mnie to zdecydowanie 2 (z flarą).

Domyślnie

Ja doskonale wiem że lepsze zdjęcia mi się koncertowe trafiały niż ten set tutaj Po prostul lubię się dowiedzieć jeżeli coś jest nie tak to co jest nie tak.

Co ciekawe ten obiektyw co sobie nie radzi to 85 f1,4 - nie taki w sumie zły, problem w tym że ja lubie flary, łapię je specjalnie.

No nic, chyba formę straciłem

Pozdrawiam wszystkich
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów